Buka ménu utama

Gujeg, Pangenan, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Gujeg nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pangenan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gujeg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanPangenan



Gnome-home.svg