Buka ménu utama

Gulangan, Padang Bolak Tenggara, Padang Lawas Kalér

Gulangan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Bolak Tenggara, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gulangan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanPadang Bolak Tenggara

Citakan:Padang Bolak Tenggara, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg