Gulangan, Padang Bolak Tenggara, Padang Lawas Kalér

Gulangan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Bolak Tenggara, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gulangan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanPadang Bolak Tenggara

Citakan:Padang Bolak Tenggara, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg