Buka ménu utama

Gulo nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Hasanah, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gulo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanDarul Hasanah

Citakan:Darul Hasanah, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg