Buka ménu utama

Gundaling I nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Berastagi, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Gundaling I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanBerastagi

Citakan:Berastagi, Karo


Gnome-home.svg