Buka ménu utama

Gunong Kapho, Trumon Tengah, Aceh Selatan

Gunong Kapho nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Trumon Tengah, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gunong Kapho
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanTrumon Tengah

Citakan:Trumon Tengah, Aceh Selatan


Gnome-home.svg