Buka ménu utama

Gunong Mata Ie, Panton Reu, Aceh Barat

Gunong Mata Ie nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Panton Reu, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gunong Mata Ie
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanPanton Reu

Citakan:Panton Reu, Aceh Barat


Gnome-home.svg