Buka ménu utama

Gunong Putoh, Darul Ihsan, Aceh Timur

Gunong Putoh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Ihsan, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gunong Putoh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanDarul Ihsan

Citakan:Darul Ihsan, Aceh Timur


Gnome-home.svg