Buka ménu utama

Gunting Saga nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Kualuh Selatan, Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Gunting Saga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kalér
KacamatanKualuh Selatan

Citakan:Kualuh Selatan, Labuhanbatu Kalér


Gnome-home.svg