Buka ménu utama

Gunung Balohen, Kebayakan, Aceh Tengah

Gunung Balohen nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kebayakan, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gunung Balohen
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanKebayakan

Citakan:Kebayakan, Aceh Tengah


Gnome-home.svg