Buka ménu utama

Gunung Barani, Barumun Selatan, Padang Lawas

Gunung Barani nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Barumun Selatan, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gunung Barani
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanBarumun Selatan

Citakan:Barumun Selatan, Padang Lawas


Gnome-home.svg