Buka ménu utama
Gunung Wayang disawang ti Situ Cisanti

Gunung Wayang nyaéta gunung berapi kembar nu aya di antarana Gunung Wayang jeung Gunung Windu. Lokasina di belah wétan Pangaléngan di Kabupatén Bandung, Jawa Kulon, Indonésia, kira kira 40 km beulah kidul ti Kota Bandung. Daérah ieu geus dijadikeun proyék panas bumi aktip. Gunung Wayang boga kawah bulan sabit 750 m nu nyepeng opat kelompok fumarol, sedengkeun Gunung Windu ngabogaan kawah nu lébarna 350 m.[1]


RujukanÉdit

  1. volcano.si.edu http://volcano.si.edu/world/volcano.cfm?vnum=0603-08=. Diakses tanggal 2019-04-01.