Gunungmasigit, Cipatat, Bandung

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Gunungmasigit nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipatat, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Gunungmasigit
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCipatat