Buka ménu utama

Gunungparang, Cikolé, Sukabumi

Gunungparang nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cikolé, Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Gunungparang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaSukabumi
KacamatanCikolé



Gnome-home.svg