Hégarsari, Pataruman, Banjar

Hégarsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pataruman, Kota Banjar, Provinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Hégarsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBanjar
KacamatanPataruman

kel. hegarsari teh nu cicingna di jalan raya Banjar Pangandaran, nu caket ka stasion kota banjar.





Gnome-home.svg