Buka ménu utama

Hayam Wuruk mangrupa raja kaopat Karajaan Majapahit nu maréntah taun 1350-1389, boga gelar Maharaja Sri Rajasanagara. Dina pamaréntahanana, Karajaan majapahit nepi kana puncak kajayaan. Hayam Wuruk babar dina taun 1334.[1] Anjeunna mangrupa putra cikal ti pasangan Tribhuwana Tuggadewi jeung Sri Kertawardhana (Chakradara).[1] Indungna mangrupa pangawasa ka-3 Majapahit jeung ogé putri Raden Wijaya nu ngadegkeun Majapahit, sedengkeun bapana mangrupa Bhre Tumapel pangawasa di Singhasari.[1]

ReferensiÉdit

  1. a b c (id)Hayam Wuruk Sri Rajasanaga (diakses 2 November 2015)