Buka ménu utama

Manajemen hak kelompok global

Ini adalah semua daftar grup pengguna dalam kumpulan wiki ini dengan hak akses pengguna dan rangkaian wiki. Pengguna dengan hak akses itu dapat menghapus sebuah grup dengan menghapus semua hak dari grup itu.

GrupHak
Abuse filter helpers
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Menampilkan catatan penyalahgunaan (abusefilter-log)
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Lihat entri catatan filter penyalahgunaan yang ditandai pribadi (abusefilter-log-private)
  • Menampilkan filter penyalahgunaan (abusefilter-view)
  • Lihat penyaringan penyalahgunaan yang ditandai sebagai pribadi (abusefilter-view-private)
  • Lihat catatan daftar hitam spam (spamblacklistlog)
API high limit requestors
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Maké wates leuwih luhur dina kueri API (apihighlimits)
CAPTCHA exemptions
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Ngalakonan pamicu captcha tanpa ngaliwatan Captcha (skipcaptcha)
Nu ngadegkeun
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Lihat entri catatan penyalahgunaan tersembunyi (abusefilter-hidden-log)
  • Menampilkan catatan penyalahgunaan (abusefilter-log)
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Lihat entri catatan filter penyalahgunaan yang ditandai pribadi (abusefilter-log-private)
  • Menampilkan filter penyalahgunaan (abusefilter-view)
  • Lihat penyaringan penyalahgunaan yang ditandai sebagai pribadi (abusefilter-view-private)
  • Maké wates leuwih luhur dina kueri API (apihighlimits)
  • Ngédit kalayan status éditan sacara otomatis ditandaan geus dipatroli (autopatrol)
  • Sungsi kaca nu geus dihapus (browsearchive)
  • Gabungkeun akunna (centralauth-merge)
  • Melihat log pemeriksa (checkuser-log)
  • Nyieun akun anyar (createaccount)
  • Némbongkeun éntri jujutan anu geus dihapus tanpa téxna (deletedhistory)
  • Témbongkeun téks anu dihapus jeung parobahan antara révisi-révisi anu dihapus (deletedtext)
  • Ngédit kaca (edit)
  • Tidak dikenakan pemblokiran global (globalblock-exempt)
  • Ngimpor kaca ti wiki séjén (import)
  • Ngimpor kaca tina hiji koropak nu dimuat (importupload)
  • Narabas peungpeuk IP, peungpeuk-otomatis, jeung peungpeuk rentang (ipblock-exempt)
  • Nandaan éditan minor (minoredit)
  • Mindahkeun kaca (move)
  • View private OAuth data (mwoauthviewprivate)
  • View suppressed OAuth consumers (mwoauthviewsuppressed)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
  • Aktifkan otentikasi dua faktor (oathauth-enable)
  • Ngahapus sindangan tina kaca tanpa kaca konfirmasi (purge)
  • Maca kaca (read)
  • Geuwat malikkeun éditan-éditan pamaké panungtung nu ngédit kaca tinangtu (rollback)
  • Kirim surélék ka pamaké séjén (sendemail)
  • Lihat catatan daftar hitam spam (spamblacklistlog)
  • Nempo log privat (suppressionlog)
  • Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca (suppressredirect)
  • View title blacklist log (titleblacklistlog)
  • Mengabaikan pemblokiran otomatis terhadap "exit nodes" tor (torunblocked)
  • Tempo daptar kaca-kaca nu teu dipariksa (unwatchedpages)
  • Unjal berkas (upload)
  • View files and pages in the Gambar and Obrolan gambar namespaces that are deleted (viewdeletedfile)
  • Tempo data pribadi anjeun (alamat surélék, ngaran asli) (viewmyprivateinfo)
  • Tempo daptar awaseun anjeun (viewmywatchlist)
  • Témbongkeun révisi anu disumputkeun ti pamaké lianna (viewsuppressed)
Bot global
(manajemen | daftar anggota)
Atur wiki di mana kelompok ini aktif: Global bot wikis
  • Maké wates leuwih luhur dina kueri API (apihighlimits)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Ngédit kalayan status éditan sacara otomatis ditandaan geus dipatroli (autopatrol)
  • Tandai suntingan seseorang secara otomatis sebagai "terperiksa" (autoreview)
  • Anggap salaku prosés otomatis (bot)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
  • Ketiadaan suntingan kecil di halaman pembicaraan memicu tampilan pesan baru (nominornewtalk)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
  • Ngalakonan pamicu captcha tanpa ngaliwatan Captcha (skipcaptcha)
  • Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca (suppressredirect)
  • Maké nulis API (writeapi)
global-deleter
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Sungsi kaca nu geus dihapus (browsearchive)
  • Ngahapus kaca (delete)
  • Némbongkeun éntri jujutan anu geus dihapus tanpa téxna (deletedhistory)
  • Témbongkeun téks anu dihapus jeung parobahan antara révisi-révisi anu dihapus (deletedtext)
  • Balikeun deui kaca (undelete)
Global Flow creators
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Ngédit kalayan status éditan sacara otomatis ditandaan geus dipatroli (autopatrol)
  • Membuat forum Pembicaraan Terstruktur di lokasi mana pun (flow-create-board)
  • Mindahkeun kaca (move)
  • Mindahkeun akar kaca kontributor (move-rootuserpages)
  • Pindahkeun kaca katut sakabéh subkacana (move-subpages)
Global interface editors
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Ngédit kaca (edit)
  • Édit modél kontén kaca (editcontentmodel)
  • Menyunting halaman yang dilindungi sebagai "Izinkan hanya pengurus" (editeditorprotected)
  • Menyunting halaman yang dilindungi sebagai "Izinkan hanya pematroli otomatis" (editextendedsemiprotected)
  • Édit antarbenget pamaké (editinterface)
  • Edit kaca anu dikonci salaku "Ngan pikeun kuncén" (editprotected)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
  • Menyunting CSS untuk keseluruhan situs (editsitecss)
  • Menyunting JavaScript untuk keseluruhan situs (editsitejs)
  • Menyunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Édit berkas CSS pamaké séjén (editusercss)
  • Ngédit berkas JS pamaké séjén (edituserjs)
  • Edit restricted pages (extendedconfirmed)
  • Aktifkan otentikasi dua faktor (oathauth-enable)
  • Ngarobah hambalan protéksi jeung édit kaca anu dikonci (protect)
  • Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca (suppressredirect)
  • Mengabaikan daftar hitam judul (tboverride)
  • Edit protected templates (templateeditor)
Global IP block exemptions
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Tidak dikenakan pemblokiran global (globalblock-exempt)
  • Mengabaikan pemblokiran otomatis terhadap "exit nodes" tor (torunblocked)
Malikeun révisi global
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Ngédit kalayan status éditan sacara otomatis ditandaan geus dipatroli (autopatrol)
  • Otomatis ditinjau saat pengembalian (autoreviewrestore)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
  • Nandaan pamalikan révisi minangka éditan bot (markbotedits)
  • Mindahkeun kaca (move)
  • Memindahkan halaman versi stabil (movestable)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
  • Geuwat malikkeun éditan-éditan pamaké panungtung nu ngédit kaca tinangtu (rollback)
  • Ngalakonan pamicu captcha tanpa ngaliwatan Captcha (skipcaptcha)
  • Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca (suppressredirect)
Pengurus global
(manajemen | daftar anggota)
Atur wiki di mana kelompok ini aktif: Opted-out of global sysop wikis
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Memodifikasi filter penyalahgunaan (abusefilter-modify)
  • Maké wates leuwih luhur dina kueri API (apihighlimits)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Ngédit kalayan status éditan sacara otomatis ditandaan geus dipatroli (autopatrol)
  • Otomatis ditinjau saat pengembalian (autoreviewrestore)
  • Peungpeuk pamaké lain tina ngédit (block)
  • Halangan pamaké keur ngirim Surélék (blockemail)
  • Sungsi kaca nu geus dihapus (browsearchive)
  • Ngahapus kaca (delete)
  • Némbongkeun éntri jujutan anu geus dihapus tanpa téxna (deletedhistory)
  • Témbongkeun téks anu dihapus jeung parobahan antara révisi-révisi anu dihapus (deletedtext)
  • Pupus sarta bolaykeun pamupusan éntri log tinangtu (deletelogentry)
  • Ngahapus jeung ngabolaykeun hapusan révisi kaca (deleterevision)
  • Édit antarbenget pamaké (editinterface)
  • Edit kaca anu dikonci salaku "Ngan pikeun kuncén" (editprotected)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
  • Menyunting CSS untuk keseluruhan situs (editsitecss)
  • Menyunting JavaScript untuk keseluruhan situs (editsitejs)
  • Menyunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Édit berkas CSS pamaké séjén (editusercss)
  • Ngédit berkas JS pamaké séjén (edituserjs)
  • Édit berkas JSON pamaké séjén (edituserjson)
  • Menghapus topik dan kiriman Pembicaraan Terstruktur (flow-delete)
  • Menyunting kiriman Pembicaraan Terstruktur pengguna lain (flow-edit-post)
  • Menyembunyikan topik dan kiriman Pembicaraan Terstruktur (flow-hide)
  • Ngimpor kaca ti wiki séjén (import)
  • Narabas peungpeuk IP, peungpeuk-otomatis, jeung peungpeuk rentang (ipblock-exempt)
  • Nandaan pamalikan révisi minangka éditan bot (markbotedits)
  • Ngagabungkeun jujutan kaca (mergehistory)
  • Mindahkeun kaca (move)
  • Pindahkeun kaca kategori (move-categorypages)
  • Mindahkeun akar kaca kontributor (move-rootuserpages)
  • Pindahkeun kaca katut sakabéh subkacana (move-subpages)
  • Mindahkeun berkas (movefile)
  • Memindahkan halaman versi stabil (movestable)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
  • Ngahapus masal kaca (nuke)
  • Aktifkan otentikasi dua faktor (oathauth-enable)
  • Abeykeun pangecekan panipuan ngaran pamaké (override-antispoof)
  • Nandaan éditan pamaké séjén minangka geus dipatroli (patrol)
  • Ngarobah hambalan protéksi jeung édit kaca anu dikonci (protect)
  • Ngalandih berkas nu geus aya (reupload)
  • Nimpah koropak nu geus aya nu dimuat ku sorangan (reupload-own)
  • Nampik gambar-gambar dina média lokal babarengan (reupload-shared)
  • Geuwat malikkeun éditan-éditan pamaké panungtung nu ngédit kaca tinangtu (rollback)
  • Ngalakonan pamicu captcha tanpa ngaliwatan Captcha (skipcaptcha)
  • Lihat catatan daftar hitam spam (spamblacklistlog)
  • Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca (suppressredirect)
  • Mengabaikan daftar hitam judul (tboverride)
  • Edit protected templates (templateeditor)
  • View title blacklist log (titleblacklistlog)
  • Balikeun deui kaca (undelete)
  • Tempo daptar kaca-kaca nu teu dipariksa (unwatchedpages)
  • Unjal berkas (upload)
New wikis importers
(manajemen | daftar anggota)
(tidak diaktifkan di wiki ini)
Atur wiki di mana kelompok ini aktif: All existing wikis
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Ngahapus kaca (delete)
  • Némbongkeun éntri jujutan anu geus dihapus tanpa téxna (deletedhistory)
  • Témbongkeun téks anu dihapus jeung parobahan antara révisi-révisi anu dihapus (deletedtext)
  • Édit antarbenget pamaké (editinterface)
  • Edit kaca anu dikonci salaku "Ngan pikeun kuncén" (editprotected)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
  • Ngimpor kaca ti wiki séjén (import)
  • Ngimpor kaca tina hiji koropak nu dimuat (importupload)
  • Mindahkeun kaca (move)
  • Pindahkeun kaca katut sakabéh subkacana (move-subpages)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
  • Ngarobah hambalan protéksi jeung édit kaca anu dikonci (protect)
  • Ngalakonan pamicu captcha tanpa ngaliwatan Captcha (skipcaptcha)
  • Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca (suppressredirect)
  • Mengabaikan daftar hitam judul (tboverride)
  • Balikeun deui kaca (undelete)
Two-factor authentication testers
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Aktifkan otentikasi dua faktor (oathauth-enable)
Ombudsman
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Lihat entri catatan penyalahgunaan tersembunyi (abusefilter-hidden-log)
  • Menampilkan catatan penyalahgunaan (abusefilter-log)
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Lihat entri catatan filter penyalahgunaan yang ditandai pribadi (abusefilter-log-private)
  • abusefilter-private (abusefilter-private)
  • abusefilter-private-log (abusefilter-private-log)
  • Menampilkan filter penyalahgunaan (abusefilter-view)
  • Lihat penyaringan penyalahgunaan yang ditandai sebagai pribadi (abusefilter-view-private)
  • Sungsi kaca nu geus dihapus (browsearchive)
  • Memeriksa alamat IP pengguna dan informasi lainnya (checkuser)
  • Melihat log pemeriksa (checkuser-log)
  • Némbongkeun éntri jujutan anu geus dihapus tanpa téxna (deletedhistory)
  • Témbongkeun téks anu dihapus jeung parobahan antara révisi-révisi anu dihapus (deletedtext)
  • Aktifkan otentikasi dua faktor (oathauth-enable)
  • Nempo log privat (suppressionlog)
  • Témbongkeun révisi anu disumputkeun ti pamaké lianna (viewsuppressed)
Anggota OTRS
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Aktifkan otentikasi dua faktor (oathauth-enable)
  • Maca kaca (read)
Recursive export
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Ékspor kaca kaasup kaca-kaca patalian nepi ka kalaputan 5 (override-export-depth)
Staf
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Lihat entri catatan penyalahgunaan tersembunyi (abusefilter-hidden-log)
  • Sembunyikan entri di dalam catatan penyalahgunaan (abusefilter-hide-log)
  • Menampilkan catatan penyalahgunaan (abusefilter-log)
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Lihat entri catatan filter penyalahgunaan yang ditandai pribadi (abusefilter-log-private)
  • Memodifikasi filter penyalahgunaan (abusefilter-modify)
  • Buat atau ubah filter penyalahgunaan global (abusefilter-modify-global)
  • Memodifikasi filter penyalahgunaan dengan tindakan terbatas (abusefilter-modify-restricted)
  • abusefilter-private (abusefilter-private)
  • abusefilter-private-log (abusefilter-private-log)
  • Mengembalikan semua perubahan yang dilakukan oleh suatu filter penyalahgunaan yang ditentukan (abusefilter-revert)
  • Menampilkan filter penyalahgunaan (abusefilter-view)
  • Lihat penyaringan penyalahgunaan yang ditandai sebagai pribadi (abusefilter-view-private)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Ngédit kalayan status éditan sacara otomatis ditandaan geus dipatroli (autopatrol)
  • Ngahapus kaca nu loba vérsina (bigdelete)
  • Peungpeuk pamaké lain tina ngédit (block)
  • Halangan pamaké keur ngirim Surélék (blockemail)
  • Sungsi kaca nu geus dihapus (browsearchive)
  • Gabungkeun akunna (centralauth-merge)
  • Jangan gabung akun global (centralauth-unmerge)
  • Mengatur pengumuman sentral (centralnotice-admin)
  • Memeriksa alamat IP pengguna dan informasi lainnya (checkuser)
  • Melihat log pemeriksa (checkuser-log)
  • Ngahapus kaca (delete)
  • Némbongkeun éntri jujutan anu geus dihapus tanpa téxna (deletedhistory)
  • Témbongkeun téks anu dihapus jeung parobahan antara révisi-révisi anu dihapus (deletedtext)
  • Pupus sarta bolaykeun pamupusan éntri log tinangtu (deletelogentry)
  • Ngahapus jeung ngabolaykeun hapusan révisi kaca (deleterevision)
  • Ngédit kaca (edit)
  • Édit modél kontén kaca (editcontentmodel)
  • Édit antarbenget pamaké (editinterface)
  • Edit kaca anu dikonci salaku "Ngan pikeun kuncén" (editprotected)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
  • Menyunting CSS untuk keseluruhan situs (editsitecss)
  • Menyunting JavaScript untuk keseluruhan situs (editsitejs)
  • Menyunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Édit berkas CSS pamaké séjén (editusercss)
  • Ngédit berkas JS pamaké séjén (edituserjs)
  • Édit berkas JSON pamaké séjén (edituserjson)
  • Edit restricted pages (extendedconfirmed)
  • Membuat forum Pembicaraan Terstruktur di lokasi mana pun (flow-create-board)
  • Menghapus topik dan kiriman Pembicaraan Terstruktur (flow-delete)
  • Menyunting kiriman Pembicaraan Terstruktur pengguna lain (flow-edit-post)
  • Menyembunyikan topik dan kiriman Pembicaraan Terstruktur (flow-hide)
  • Memberedel topik dan kiriman Pembicaraan Terstruktur (flow-suppress)
  • Edit gadget definitions (gadgets-definition-edit)
  • Edit gadget JavaScript and CSS pages (gadgets-edit)
  • Tidak dikenakan pemblokiran global (globalblock-exempt)
  • Menonaktifkan suatu pemblokiran global di wiki lokal (globalblock-whitelist)
  • Peungpeuk pamaké, tong ditingalikeun ka nulain (hideuser)
  • Ngimpor kaca ti wiki séjén (import)
  • Ngimpor kaca tina hiji koropak nu dimuat (importupload)
  • Narabas peungpeuk IP, peungpeuk-otomatis, jeung peungpeuk rentang (ipblock-exempt)
  • Mindahkeun kaca (move)
  • Mindahkeun akar kaca kontributor (move-rootuserpages)
  • Pindahkeun kaca katut sakabéh subkacana (move-subpages)
  • Mindahkeun berkas (movefile)
  • Memindahkan halaman versi stabil (movestable)
  • Manage OAuth consumers (mwoauthmanageconsumer)
  • Manage OAuth grants (mwoauthmanagemygrants)
  • Propose new OAuth consumers (mwoauthproposeconsumer)
  • Suppress OAuth consumers (mwoauthsuppress)
  • Update OAuth consumers you control (mwoauthupdateownconsumer)
  • View private OAuth data (mwoauthviewprivate)
  • View suppressed OAuth consumers (mwoauthviewsuppressed)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
  • Ngahapus masal kaca (nuke)
  • Nonaktifkan otentikasi dua faktor untuk pengguna (oathauth-disable-for-user)
  • Aktifkan otentikasi dua faktor (oathauth-enable)
  • Abeykeun pangecekan panipuan ngaran pamaké (override-antispoof)
  • Tempo panandaan patroli nu anyar robah (patrolmarks)
  • Ngarobah hambalan protéksi jeung édit kaca anu dikonci (protect)
  • Ngahapus sindangan tina kaca tanpa kaca konfirmasi (purge)
  • Ngalandih berkas nu geus aya (reupload)
  • Nampik gambar-gambar dina média lokal babarengan (reupload-shared)
  • Tandai sebagai revisi terperiksa (review)
  • Geuwat malikkeun éditan-éditan pamaké panungtung nu ngédit kaca tinangtu (rollback)
  • Kirim surélék ka pamaké séjén (sendemail)
  • Ngalakonan pamicu captcha tanpa ngaliwatan Captcha (skipcaptcha)
  • Ngatur kumaha vérsi stabil dipilih sarta dipintonkeun (stablesettings)
  • Nempo log privat (suppressionlog)
  • Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca (suppressredirect)
  • Némbongkeun jeung nyumputkeun révisi spésifik ti para pamaké (suppressrevision)
  • Mengabaikan daftar hitam judul (tboverride)
  • Mengabaikan daftar hitam nama pengguna (tboverride-account)
  • Edit protected templates (templateeditor)
  • Reset transkoder rusak ataupun yang tidak sehingga kembali dimasukkan dalam antrian. (transcode-reset)
  • Lihat informasi tentang aktifitas transkoder terkini (transcode-status)
  • buka peungpeuk sorangan (unblockself)
  • Balikeun deui kaca (undelete)
  • Tempo daptar kaca-kaca nu teu dipariksa (unwatchedpages)
  • Unjal berkas (upload)
  • Unjal berkas tina alamat URL (upload_by_url)
Steward
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Lihat entri catatan penyalahgunaan tersembunyi (abusefilter-hidden-log)
  • Menampilkan catatan penyalahgunaan (abusefilter-log)
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Lihat entri catatan filter penyalahgunaan yang ditandai pribadi (abusefilter-log-private)
  • Memodifikasi filter penyalahgunaan (abusefilter-modify)
  • Memodifikasi filter penyalahgunaan dengan tindakan terbatas (abusefilter-modify-restricted)
  • abusefilter-private-log (abusefilter-private-log)
  • View the AbuseFilter private details access log (abusefilter-privatedetails-log)
  • Mengembalikan semua perubahan yang dilakukan oleh suatu filter penyalahgunaan yang ditentukan (abusefilter-revert)
  • Menampilkan filter penyalahgunaan (abusefilter-view)
  • Lihat penyaringan penyalahgunaan yang ditandai sebagai pribadi (abusefilter-view-private)
  • Maké wates leuwih luhur dina kueri API (apihighlimits)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Ngédit kalayan status éditan sacara otomatis ditandaan geus dipatroli (autopatrol)
  • Otomatis ditinjau saat pengembalian (autoreviewrestore)
  • Ngahapus kaca nu loba vérsina (bigdelete)
  • Peungpeuk pamaké lain tina ngédit (block)
  • Halangan pamaké keur ngirim Surélék (blockemail)
  • Sungsi kaca nu geus dihapus (browsearchive)
  • Gabungkeun akunna (centralauth-merge)
  • Mengatur pengumuman sentral (centralnotice-admin)
  • Melihat log pemeriksa (checkuser-log)
  • Nyieun akun anyar (createaccount)
  • Nyieun kaca anyar (nu lain kaca obrolan) (createpage)
  • Nyieun kaca obrolan (createtalk)
  • Ngahapus kaca (delete)
  • Pupus tag tina basisdata (deletechangetags)
  • Némbongkeun éntri jujutan anu geus dihapus tanpa téxna (deletedhistory)
  • Témbongkeun téks anu dihapus jeung parobahan antara révisi-révisi anu dihapus (deletedtext)
  • Pupus sarta bolaykeun pamupusan éntri log tinangtu (deletelogentry)
  • Ngahapus jeung ngabolaykeun hapusan révisi kaca (deleterevision)
  • Ngédit kaca (edit)
  • Édit modél kontén kaca (editcontentmodel)
  • Menyunting halaman yang dilindungi sebagai "Izinkan hanya pengurus" (editeditorprotected)
  • Menyunting halaman yang dilindungi sebagai "Izinkan hanya pematroli otomatis" (editextendedsemiprotected)
  • Édit antarbenget pamaké (editinterface)
  • Robah préferénsi anjeun (editmyoptions)
  • Edit kaca anu dikonci salaku "Ngan pikeun kuncén" (editprotected)
  • Édit kaca nu ditantayungan minangka "Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar" (editsemiprotected)
  • Menyunting CSS untuk keseluruhan situs (editsitecss)
  • Menyunting JavaScript untuk keseluruhan situs (editsitejs)
  • Menyunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Édit berkas CSS pamaké séjén (editusercss)
  • Ngédit berkas JS pamaké séjén (edituserjs)
  • Édit berkas JSON pamaké séjén (edituserjson)
  • Edit restricted pages (extendedconfirmed)
  • Membuat forum Pembicaraan Terstruktur di lokasi mana pun (flow-create-board)
  • Menghapus topik dan kiriman Pembicaraan Terstruktur (flow-delete)
  • Menyunting kiriman Pembicaraan Terstruktur pengguna lain (flow-edit-post)
  • Menyembunyikan topik dan kiriman Pembicaraan Terstruktur (flow-hide)
  • Memberedel topik dan kiriman Pembicaraan Terstruktur (flow-suppress)
  • Tidak dikenakan pemblokiran global (globalblock-exempt)
  • Menonaktifkan suatu pemblokiran global di wiki lokal (globalblock-whitelist)
  • Peungpeuk pamaké, tong ditingalikeun ka nulain (hideuser)
  • Ngimpor kaca ti wiki séjén (import)
  • Ngimpor kaca tina hiji koropak nu dimuat (importupload)
  • Narabas peungpeuk IP, peungpeuk-otomatis, jeung peungpeuk rentang (ipblock-exempt)
  • Jieun sarta pareuman tag (managechangetags)
  • Nandaan pamalikan révisi minangka éditan bot (markbotedits)
  • Send a message to multiple users at once (massmessage)
  • Ngagabungkeun jujutan kaca (mergehistory)
  • Mindahkeun kaca (move)
  • Pindahkeun kaca kategori (move-categorypages)
  • Mindahkeun akar kaca kontributor (move-rootuserpages)
  • Pindahkeun kaca katut sakabéh subkacana (move-subpages)
  • Mindahkeun berkas (movefile)
  • Memindahkan halaman versi stabil (movestable)
  • Manage OAuth consumers (mwoauthmanageconsumer)
  • Suppress OAuth consumers (mwoauthsuppress)
  • View private OAuth data (mwoauthviewprivate)
  • View suppressed OAuth consumers (mwoauthviewsuppressed)
  • Register newsletters (newsletter-create)
  • Delete newsletters (newsletter-delete)
  • Add or remove publishers or subscribers from newsletters (newsletter-manage)
  • Restore a newsletter (newsletter-restore)
  • Teu dipangaruhan ku wawatesan jumlah éditan (noratelimit)
  • Ngahapus masal kaca (nuke)
  • Aktifkan otentikasi dua faktor (oathauth-enable)
  • Akses ke log perubahan otentikasi dua faktor (oathauth-view-log)
  • Abeykeun pangecekan panipuan ngaran pamaké (override-antispoof)
  • Menandai revisi-revisi halaman untuk diterjemahkan (pagetranslation)
  • Nandaan éditan pamaké séjén minangka geus dipatroli (patrol)
  • Tempo panandaan patroli nu anyar robah (patrolmarks)
  • Ngarobah hambalan protéksi jeung édit kaca anu dikonci (protect)
  • Ngahapus sindangan tina kaca tanpa kaca konfirmasi (purge)
  • Mengganti nama pengguna (renameuser)
  • Geuwat malikkeun éditan-éditan pamaké panungtung nu ngédit kaca tinangtu (rollback)
  • Ngalakonan pamicu captcha tanpa ngaliwatan Captcha (skipcaptcha)
  • Lihat catatan daftar hitam spam (spamblacklistlog)
  • Nempo log privat (suppressionlog)
  • Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca (suppressredirect)
  • Mengabaikan daftar hitam judul (tboverride)
  • Mengabaikan daftar hitam nama pengguna (tboverride-account)
  • Edit protected templates (templateeditor)
  • View title blacklist log (titleblacklistlog)
  • Mengabaikan pemblokiran otomatis terhadap "exit nodes" tor (torunblocked)
  • Mengimpor terjemahan luring (translate-import)
  • Mengelola kelompok pesan (translate-manage)
  • Meninjau terjemahan (translate-messagereview)
  • buka peungpeuk sorangan (unblockself)
  • Balikeun deui kaca (undelete)
  • Tempo daptar kaca-kaca nu teu dipariksa (unwatchedpages)
  • Unjal berkas (upload)
  • Témbongkeun révisi anu disumputkeun ti pamaké lianna (viewsuppressed)
Kuncén sistim
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Lihat entri catatan penyalahgunaan tersembunyi (abusefilter-hidden-log)
  • Sembunyikan entri di dalam catatan penyalahgunaan (abusefilter-hide-log)
  • Menampilkan catatan penyalahgunaan (abusefilter-log)
  • Menampilkan entri catatan penyalahgunaan secara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Lihat entri catatan filter penyalahgunaan yang ditandai pribadi (abusefilter-log-private)
  • Memodifikasi filter penyalahgunaan (abusefilter-modify)
  • Buat atau ubah filter penyalahgunaan global (abusefilter-modify-global)
  • Memodifikasi filter penyalahgunaan dengan tindakan terbatas (abusefilter-modify-restricted)
  • Mengembalikan semua perubahan yang dilakukan oleh suatu filter penyalahgunaan yang ditentukan (abusefilter-revert)
  • Menampilkan filter penyalahgunaan (abusefilter-view)
  • Lihat penyaringan penyalahgunaan yang ditandai sebagai pribadi (abusefilter-view-private)
  • Maké wates leuwih luhur dina kueri API (apihighlimits)
  • Teu dipangaruhan rate limit nu basis IP (autoconfirmed)
  • Ngédit kalayan status éditan sacara otomatis ditandaan geus dipatroli (autopatrol)
  • Ngahapus kaca nu loba vérsina (bigdelete)
  • Peungpeuk pamaké lain tina ngédit (block)
  • Halangan pamaké keur ngirim Surélék (blockemail)
  • Sungsi kaca nu geus dihapus (browsearchive)
  • Kunci atau buka kunci akun global (centralauth-lock)
  • Gabungkeun akunna (centralauth-merge)
  • Sembunyikan akun global (centralauth-oversight)
  • Jangan gabung akun global (centralauth-unmerge)
  • Ngahapus kaca (delete)
  • Pupus tag tina basisdata (deletechangetags)
  • Némbongkeun éntri jujutan anu geus dihapus tanpa téxna (deletedhistory)
  • Témbongkeun téks anu dihapus jeung parobahan antara révisi-révisi anu dihapus (deletedtext)
  • Pupus sarta bolaykeun pamupusan éntri log tinangtu (deletelogentry)
  • Ngahapus jeung ngabolaykeun hapusan révisi kaca (deleterevision)
  • Ngédit kaca (edit)
  • Édit antarbenget pamaké (editinterface)
  • Edit kaca anu dikonci salaku "Ngan pikeun kuncén" (editprotected)
  • Menyunting CSS untuk keseluruhan situs (editsitecss)
  • Menyunting JavaScript untuk keseluruhan situs (editsitejs)
  • Menyunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Édit berkas CSS pamaké séjén (editusercss)
  • Ngédit berkas JS pamaké séjén (edituserjs)
  • Édit berkas JSON pamaké séjén (edituserjson)
  • Membuat forum Pembicaraan Terstruktur di lokasi mana pun (flow-create-board)
  • Menghapus topik dan kiriman Pembicaraan Terstruktur (flow-delete)
  • Sunting keanggotaan kelompok global (globalgroupmembership)
  • Pengaturan kelompok global (globalgrouppermissions)
  • Narabas peungpeuk IP, peungpeuk-otomatis, jeung peungpeuk rentang (ipblock-exempt)
  • Aktifkan otentikasi dua faktor (oathauth-enable)
  • Ékspor kaca kaasup kaca-kaca patalian nepi ka kalaputan 5 (override-export-depth)
  • Ngalakonan pamicu captcha tanpa ngaliwatan Captcha (skipcaptcha)
  • Henteu nyieun hiji alihan ti ngaran lila sabot mindahkeun kaca (suppressredirect)
  • Mengabaikan daftar hitam judul (tboverride)
  • Mengabaikan daftar hitam nama pengguna (tboverride-account)
  • Edit protected templates (templateeditor)
  • Balikeun deui kaca (undelete)
  • Unjal berkas tina alamat URL (upload_by_url)
  • Édit kabeh hak pamaké (userrights)
  • Ngédit hak kontributor di wiki lianna (userrights-interwiki)
WMF Ops Monitoring
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Anggap salaku prosés otomatis (bot)
WMF researchers
(manajemen | daftar anggota)
Grup ini aktif di semua wiki.
  • Maké wates leuwih luhur dina kueri API (apihighlimits)
  • Sungsi kaca nu geus dihapus (browsearchive)
  • Némbongkeun éntri jujutan anu geus dihapus tanpa téxna (deletedhistory)
  • Témbongkeun téks anu dihapus jeung parobahan antara révisi-révisi anu dihapus (deletedtext)
  • Aktifkan otentikasi dua faktor (oathauth-enable)
  • Nempo log privat (suppressionlog)
  • Némbongkeun jeung nyumputkeun révisi spésifik ti para pamaké (suppressrevision)
  • Balikeun deui kaca (undelete)