Tag

Ieu kaca ngandung daptar tag nu bisa ditandaan ku pakakas lemes kana hiji éditan di handap hartina.

Ngaran tagPidangan di daptar parobahanDéskripsi lengkep atawa hartiSumberHurung?Parobahan kalawan tag
visualeditorÉdit visualDisunting dengan penyunting visualDitangtukeun ku pakakas lemesEnya8.356 parobahan
mobile editÉditan sélularÉditan dijieun tina sélulér (wéb atawa aplikasi)Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya3.823 parobahan
mw-new-redirectAlihan anyarSuntingan yang membuat pengalihan baru atau mengubah suatu halaman menjadi halaman pengalihanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya3.665 parobahan
mobile web editÉditan wéb HPÉditan dijieun tina situs wéb sélulérDitangtukeun ku pakakas lemesEnya3.292 parobahan
visualeditor-wikitextSuntingan sumber 2017Suntingan menggunakan penyunting teks wiki 2017Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya2.587 parobahan
mobile app editÉditan sélulérÉditan anu tina aplikasi mobileDitangtukeun ku pakakas lemesEnya539 parobahan
visualeditor-switchedVisual edit: BeralihPengguna mulai menyunting dengan editor visual lalu mengubahnya menjadi editor teks wiki.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya435 parobahan
contenttranslationContentTranslationKonten ini diterjemahkan dari bahasa lain menggunakan perkakas Terjemahan Konten.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya402 parobahan
mw-undoBedoSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya dengan tombol kembalikanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya264 parobahan
mw-changed-redirect-targetTarget pengalihan digantiSuntingan yang mengubah target pengalihanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya191 parobahan
mw-rollbackPengembalianSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya menggunakan pranala batalkanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya176 parobahan
massmessage-deliveryPengirim PesanMasalMessage delivery using Extension:MassMessageDitangtukeun ku pakakas lemesEnya136 parobahan
contenttranslation-v2ContentTranslation2Konten ini diterjemahkan dari bahasa lain menggunakan perkakas Terjemahan Konten versi 2.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya131 parobahan
mw-replaceGagantianSuntingan yang menghapus lebih dari 90% konten dari sebuah halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya96 parobahan
mw-blankNgosongkeunSuntingan yang mengosongkan halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya41 parobahan
mw-removed-redirectMupus alihanSuntingan yang mengubah pengalihan yang telah ada menjadi halaman non pengalihanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya41 parobahan
android app editAndroid app editEdits made from mobile app for AndroidDitangtukeun ku pakakas lemesEnya25 parobahan
OAuth CID: 1352SWViewer [1.3]App to monitor the recent changes of a wiki's in real-time. For more details, see https://meta.wikimedia.org/wiki/SWViewerDitangtukeun ku pakakas lemesEnya18 parobahan
T144167T144167Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya4 parobahan
emojiEmojiUsed by global abuse filter 110.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya4 parobahan
blankingblankingDitangtukeun ku pakakas lemesEnya3 parobahan
repeated xwiki CoI abuserepeated xwiki CoI abuseDitangtukeun ku pakakas lemesEnya2 parobahan
advanced mobile editAdvanced mobile editEdit made by user with Advanced modeDitangtukeun ku pakakas lemesEnya2 parobahan
OAuth CID: 1261SWViewer [1.2]App to view recent changes on small wikis for SWMT. Diffs, whitelist, quick reverts, etc. See [[ru:User:Iluvatar/SWViewer]].Ditangtukeun ku pakakas lemesTeu1 parobahan
meta spam idmeta spam idDitangtukeun ku pakakas lemesEnya1 parobahan
ios app editiOS app editEdits made from mobile app for iOSDitangtukeun ku pakakas lemesEnya1 parobahan
OTRS permission added by non-OTRS memberOTRS permission added by non-OTRS memberDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
LTA - MandaLTA - MandaDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
Wiki Sabanda IIWiki Sabanda IISagala parobahan anu patali jeung lomba Wiki Sabanda IIDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-contentmodelchangeparobahan modél konténPerubahan yang mengubah model konten suatu halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
centralnoticeCentral NoticeEdit created via the CentralNotice Admin UIDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
centralnotice translationCentral Notice TranslationEdit of CentralNotice content created via the Translate extensionDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
abusefilter-condition-limitcondition limit reachedEdits or other events that couldn't be checked by all active abuse filters (help).Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
visualeditor-needcheckPenyunting visual: PeriksaPenyuntingan yang menggunakan editor visual pada sistem yang mendeteksi adanya teks wiki mungkin mengalami perubahan yang tidak diinginkan.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
campaign-external-machine-translationcampaign-external-machine-translationDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan