Tag

Ieu kaca ngandung daptar tag nu bisa ditandaan ku pakakas lemes kana hiji éditan di handap hartina.

Ngaran tagPidangan di daptar parobahanDéskripsi lengkep atawa hartiSumberHurung?Parobahan kalawan tag
mw-add-media(disembunyikan)Suntingan yang menambah mediaDitangtukeun ku pakakas lemesEnya14.070 parobahan
mw-remove-media(disembunyikan)Suntingan yang menghapus mediaDitangtukeun ku pakakas lemesEnya13.249 parobahan
visualeditorÉdit visualDisunting dengan penyunting visualDitangtukeun ku pakakas lemesEnya11.884 parobahan
mobile editÉditan sélularÉditan dijieun tina sélulér (wéb atawa aplikasi)Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya6.514 parobahan
mobile web editÉditan wéb HPÉditan dijieun tina situs wéb sélulérDitangtukeun ku pakakas lemesEnya5.803 parobahan
mw-new-redirectAlihan anyarSuntingan yang membuat pengalihan baru atau mengubah suatu halaman menjadi halaman pengalihanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya4.995 parobahan
OAuth CID: 1841PAWS [2.1]PAWS (PAWS: A Web Shell) allows users to run Pywikibot (and other Python / R / bash code) online without needing an ssh login. The OAuth integration allows them to do so without having to expose their passwords.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya3.654 parobahan
visualeditor-wikitextsuntingan sumberSuntingan menggunakan penyunting teks wiki 2017Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya2.894 parobahan
mw-revertedDikembalikanSuntingan yang kemudian dikembalikan oleh suntingan lainnyaDitangtukeun ku pakakas lemesEnya814 parobahan
visualeditor-switchedVisualEditor-alihPengguna mulai menyunting dengan editor visual lalu mengubahnya menjadi editor teks wiki.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya763 parobahan
mobile app editÉditan sélulérÉditan anu tina aplikasi mobileDitangtukeun ku pakakas lemesEnya719 parobahan
mw-undoBedoSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya dengan tombol kembalikanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya569 parobahan
contenttranslationTerjemahan KontenKonten ini diterjemahkan dari bahasa lain menggunakan perkakas Terjemahan Konten.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya494 parobahan
mw-changed-redirect-targetTarget pengalihan digantiSuntingan yang mengubah target pengalihanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya438 parobahan
wikieditor(disembunyikan)Suntingan dibuat menggunakan WikiEditor (editor teks wiki 2010)Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya431 parobahan
mw-rollbackPengembalianSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya menggunakan pranala batalkanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya351 parobahan
advanced mobile editSuntingan seluler lanjutanSuntingan dibuat oleh pengguna dengan model LanjutanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya350 parobahan
mw-manual-revertPengembalian manualSuntingan yang secara manual mengembalikan halaman ke keadaannya persis sebelumnya.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya226 parobahan
contenttranslation-v2Terjemahan Konten v2Konten ini diterjemahkan dari bahasa lain menggunakan perkakas Terjemahan Konten versi 2.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya223 parobahan
massmessage-deliveryPengiriman PesanMassalMessage delivery using Extension:MassMessageDitangtukeun ku pakakas lemesEnya219 parobahan
android app editSuntingan aplikasi AndroidSuntingan yang dibuat dari aplikasi mobile untuk AndroidDitangtukeun ku pakakas lemesEnya205 parobahan
mw-blankNgosongkeunSuntingan yang mengosongkan halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya153 parobahan
mw-replaceGagantianSuntingan yang menghapus lebih dari 90% konten dari sebuah halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya127 parobahan
mw-removed-redirectMupus alihanSuntingan yang mengubah pengalihan yang telah ada menjadi halaman non pengalihanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya112 parobahan
OAuth CID: 1805SWViewer [1.4]App to monitor the recent changes of a wiki's in real-time. For more details, see https://meta.wikimedia.org/wiki/SWViewerDitangtukeun ku pakakas lemesEnya83 parobahan
discussiontools-added-comment(disembunyikan)Sebuah komentar halaman pembicaraan ditambahkan dalam suntingan iniDitangtukeun ku pakakas lemesEnya43 parobahan
disambiguator-link-addedHalaman disambiguasiSuntingan yang menambahkan pranala ke halaman disambiguasiDitangtukeun ku pakakas lemesEnya43 parobahan
OAuth CID: 1352SWViewer [1.3]App to monitor the recent changes of a wiki's in real-time. For more details, see https://meta.wikimedia.org/wiki/SWViewerDitangtukeun ku pakakas lemesTeu27 parobahan
emojiEmojiDigunakan oleh filter penyalahgunaan global 110.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya5 parobahan
discussiontools(disembunyikan)Suntingan dibuat menggunakan DiscussionToolsDitangtukeun ku pakakas lemesEnya5 parobahan
discussiontools-sourceSumberDiscussionTools dalam mode sumberDitangtukeun ku pakakas lemesEnya4 parobahan
T144167T144167Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya4 parobahan
repeated xwiki CoI abuserepeated xwiki CoI abuseDitangtukeun ku pakakas lemesEnya3 parobahan
discussiontools-source-enhanced(disembunyikan)DiscussionTools dalam mode yang ditingkatkan dengan bilah perkakasDitangtukeun ku pakakas lemesEnya3 parobahan
discussiontools-replyBalasPengguna membalas komentar dengan DiscussionToolsDitangtukeun ku pakakas lemesEnya3 parobahan
blankingblankingDitangtukeun ku pakakas lemesEnya3 parobahan
meta spam idmeta spam idDitangtukeun ku pakakas lemesEnya2 parobahan
discussiontools-newtopicTopik baruPengguna menambahkan topik baru ke halaman dengan DiscussionToolsDitangtukeun ku pakakas lemesEnya2 parobahan
newcomer taskTugas pengguna baruSuntingan yang disarankan oleh modul saranan penyuntingan dari beranda pengguna baruDitangtukeun ku pakakas lemesEnya2 parobahan
OAuth CID: 1261SWViewer [1.2]App to view recent changes on small wikis for SWMT. Diffs, whitelist, quick reverts, etc. See [[ru:User:Iluvatar/SWViewer]].Ditangtukeun ku pakakas lemesTeu1 parobahan
discussiontools-visualVisualDiscussionTools dalam mode visualDitangtukeun ku pakakas lemesEnya1 parobahan
ios app editSuntingan aplikasi iOSSuntingan yang dibuat dari aplikasi mobile untuk iOSDitangtukeun ku pakakas lemesEnya1 parobahan
mw-contentmodelchangeparobahan modél konténPerubahan yang mengubah model konten suatu halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-server-side-uploadUnggah dari sisi peladenBerkas media yang diunggah melalui skrip pemeliharaanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
centralnoticeCentral NoticeEdit created via the CentralNotice Admin UIDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
centralnotice translationCentral Notice TranslationEdit of CentralNotice content created via the Translate extensionDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
visualeditor-needcheckPenyunting visual: PeriksaPenyuntingan yang menggunakan editor visual pada sistem yang mendeteksi adanya teks wiki mungkin mengalami perubahan yang tidak diinginkan.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
fileimporter-remoteDiubah oleh Pengimpor berkasSuntingan yang dibuat setelah ekstensi FileImporter berhasil mengimpor berkas dari wiki ini.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
sectiontranslationTerjemahan BagianKonten diterjemahkan dari sebuah bagian di bahasa lain menggunakan fitur Terjemahan Bagian dari alat Terjemahan Konten.Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
campaign-external-machine-translationcampaign-external-machine-translationDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
LTA - MandaLTA - MandaDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
Wiki Sabanda IIWiki Sabanda IISagala parobahan anu patali jeung lomba Wiki Sabanda IIDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
disneynewdisneynewDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
OTRS permission added by non-OTRS memberOTRS permission added by non-OTRS memberDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
abusefilter-condition-limitbatas kondisi tercapaiSuntingan atau kejadian lainnya yang tidak bisa diperiksa oleh semua filter penyalahgunaan yang aktif (bantuan).Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
discussiontools-editMenyunting komentarPengguna menyunting komentar yang ada dengan DiscussionToolsDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
help panel questionPertanyaan panel bantuanSuntingan yang dibuat dari panel bantuan untuk mengirim fitur pertanyaanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
help module questionPertanyaan modul bantuanSuntingan yang dibuat dengan fitur "Kirim pertanyaan" modul bantuan berandaDitangtukeun ku pakakas lemesTeu0 parobahan
mentorship module questionPertanyaan modul bimbinganSuntingan yang dibuat dengan fitur "Bertanya pada mentor" modul bimbingan berandaDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mentorship panel questionPanel pertanyaan bimbinganSuntingan yang dibuat dari panel bantuan fitur "Tanya mentor Anda"Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
newcomer task image suggestionDisarankan: tambahkan gambarSaran suntingan "menambahkan gambar" oleh modul saran penyuntingan untuk halaman beranda pendatang baruDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
newcomer task add linkDisarankan: tambahkan pranalaSaran suntingan "menambahkan pranala" oleh modul saran penyuntingan untuk halaman beranda pendatang baruDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan