Buka ménu utama

Pamaké nu dipeungpeuk

Téang pamaké nu dipeungpeuk
Cap titimangsa Udagan Kadaluwarsa Kuncén nu meungpeuk Paraméter peungpeukan Alesan
2 Méi 2019 10.48 36.76.96.0/20 2 Agustus 2019 10.48
Nyésa 37 poé, 8 jam jeung 40 menit
Aldnonymous (obrolan | kontribusi)
  • anon wungkul
  • nyieun akun ditumpurkeun
Menyalahgunakan beberapa akun: Abused range, LTA Manda
26 April 2019 16.24 AkunAkun (obrolan | kontribusi) tanpa wates Aldnonymous (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
Menyalahgunakan beberapa akun: LTA Manda / Manda 1993
23 April 2019 17.23 UHNDA (obrolan | kontribusi) tanpa wates Aldnonymous (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
Cross-wiki issues (global sysop action) LTA MANDA
10 April 2019 16.48 AunkBInnnnn (obrolan | kontribusi) tanpa wates Aldnonymous (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
Cross-wiki issues (global sysop action) LTA Manda/LTA Manda1993
9 April 2019 11.29 QAQA 657 (obrolan | kontribusi) tanpa wates Aldnonymous (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
Cross-wiki issues (global sysop action) LTA Manda/LTA Manda1993
6 April 2019 14.05 EiDANADA (obrolan | kontribusi) tanpa wates Mardetanha (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
Vandalisme
3 April 2019 10.32 EHDUNK (obrolan | kontribusi) tanpa wates Aldnonymous (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
Memberikan informasi palsu: LTA Manda/LTA Manda1993
3 April 2019 10.21 125.161.106.77 (obrolan) 3 Juli 2019 10.21
Nyésa 7 poé, 8 jam jeung 13 menit
Aldnonymous (obrolan | kontribusi)
  • anon wungkul
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
Vandalisme: LTA Manda/LTA Manda1993
2 April 2019 08.41 MALASAGA (obrolan | kontribusi) tanpa wates Aldnonymous (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
Cross-wiki issues (global sysop action) LTA MANDA/MANDA 1993
28 Maret 2019 07.54 Asun 190 (obrolan | kontribusi) tanpa wates Aldnonymous (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
Menyalahgunakan beberapa akun: LTA MANDA/MANDA 1993
25 Maret 2019 13.16 Asun1029936 (obrolan | kontribusi) tanpa wates Aldnonymous (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
LTA Manda/LTA Manda1993
24 Maret 2019 08.02 QMQMQMQ (obrolan | kontribusi) tanpa wates Aldnonymous (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
LTA Manda/LTA Manda1993 Cross-wiki issues (global sysop action)
19 Januari 2019 13.04 Layla-MaeValencia (obrolan | kontribusi) tanpa wates Billinghurst (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
Spam pranala ke situs luar
11 Januari 2018 01.05 O Channel Sumatera Utara (obrolan | kontribusi) tanpa wates Uchup19 (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
 
16 Maret 2016 00.24 Mer81 (obrolan | kontribusi) tanpa wates Mssetiadi (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
Vandalisme
10 Désémber 2015 05.48 8.37.237.202 (obrolan) tanpa wates Ilham.nurwansah (obrolan | kontribusi)
  • anon wungkul
  • nyieun akun ditumpurkeun
 
10 Désémber 2015 05.24 168.235.207.151 (obrolan) tanpa wates Ilham.nurwansah (obrolan | kontribusi)
  • anon wungkul
  • nyieun akun ditumpurkeun
Vandalisme
28 Juni 2014 05.35 Long Melfo 56 (obrolan | kontribusi) tanpa wates MoiraMoira (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
Cross-wiki issues (global sysop action): see nl:Wikipedia:Checklijst langdurig structureel vandalisme/Knowle (Crouch, Swale)
16 Juli 2010 01.30 SD5678 (obrolan | kontribusi) tanpa wates Pathoschild (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
crosswiki abuse<!--globally locked; about bot-->
22 Méi 2010 04.40 The sbowbird ice (obrolan | kontribusi) tanpa wates Jyothis (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
crosswiki abuse<!--globally locked; about bot-->
20 April 2010 02.37 Hfhfdhfdhfhgdh (obrolan | kontribusi) tanpa wates Pathoschild (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
crosswiki abuse<!--globally locked; about bot-->
18 Oktober 2009 03.22 Seansoo~suwiki (obrolan | kontribusi) tanpa wates Mike.lifeguard (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • Otopeungpeuk ditumpurkeun
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
vandalism-only account
27 Séptémber 2009 22.26 Muse Gram (obrolan | kontribusi) tanpa wates Pathoschild (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
crosswiki abuse<!--globally locked; about bot-->
10 April 2009 11.22 Ngaran pamaké anjeun (obrolan | kontribusi) tanpa wates Spacebirdy (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
Vandalisme
17 Nopémber 2008 13.49 58.65.153.87 (obrolan) tanpa wates Mssetiadi (obrolan | kontribusi)
  • anon wungkul
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
Spam pranala ke situs luar
15 Juli 2008 09.09 Rabbit.8 (obrolan | kontribusi) tanpa wates Darkoneko (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
cross wiki vandal
29 Januari 2008 09.26 Wheels on Willys~suwiki (obrolan | kontribusi) tanpa wates MF-Warburg (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • surélek di peungpeuk
crosswiki vandal
19 Agustus 2007 17.23 Usome~suwiki (obrolan | kontribusi) tanpa wates Loveless (obrolan | kontribusi)
  • nyieun akun ditumpurkeun
http://tools.wikimedia.de/~luxo/contributions/contributions.php?user=Usome&lang=fr