Béda révisi "Ancaran, Kuningan, Kuningan"

m
taya kamandang éditan
m
| kapadetan =
}}
'''Ancaran''' nyaéta salasahiji désa di [[kacamatan]] Kuningan, [[Kabupatén Kuningan]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]], [[Indonésia]]anu tatanggian sareng desa anu kalebet kacamatan sanes. Diantawisna : wates kidul Desa Sindangsari Kacamatan Sindangagung,
 
'''Ancaran''' nyaéta salasahiji désa di [[kacamatan]] Kuningan, [[Kabupatén Kuningan]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]], [[Indonésia]]anu tatanggian sareng desa anu kalebet kacamatan sanes. Diantawisna : wates kidul Desa Sindangsari Kacamatan Sindangagung,
wates kaler Desa Cikubangsari Kacamatan Karamatmulya,
wates wetan Desa Sindangagung Kacamatan Sindangagung,
wates kulon Kelurahan Ciporang Kacamatan Kuningan.
Ari Ancaran teh Desa Antik, kumargi di Ancaran aya kasebat '''"Desa Anti Speaker"'''. Pokona mah langgar-langgar boh masjid teu ngangge speaker pami adzan teh angot kangge kaperluan nu sanes oge. MUKTI.
 
<!--
==Sajarah==
 
==Profil Daérah==
===Wates Wilayah===
Ancaran tatanggian sareng desa anu kalebet kacamatan sanes, diantawisna:
* Wates kidul : Desa Sindangsari Kacamatan Sindangagung,
wates* Wates kaler : Desa Cikubangsari Kacamatan Karamatmulya,
wates* Wates wetan : Desa Sindangagung Kacamatan Sindangagung,
wates* Wates kulon : Kelurahan Ciporang Kacamatan Kuningan.
 
===Géografis===
 
===Pakebonan===
 
==Rupa-rupa==
Ari Ancaran tehkawilang Desadesa Antiknu ''antik'', kumargi di Ancaran aya kasebat '''"Desa Anti Speaker"'''. Pokona[[Adzan]] mahdi [[langgar|langgar-langgar]] bohatanapi [[masjid]] oge teu ngangge [[speaker]], pami adzan tehkomo angotdeui kangge kaperluan nu sanes oge. MUKTIsanesna.
 
==Tumbu Luar==
 
-->
{{Kuningan, Kuningan}}
 
5.691

éditan