Buka ménu utama

Robot atawa bot nyaéta prosés otomatis nu patali jeung Wikipedia sakumaha ilaharna éditor manusa.

Eusi

Naha kudu botÉdit

Lamun hiji pamaké dibéré status bot hartia pamaké kasebut geus meunang kapercayaan sarta bisa disebutkeun yén éditan-éditanana 100% lain spam atawa vandal. Ku kituna, henteu perlu dipariksa deui ku nu sok nempo parobahan panganyarna. Alatan éta Mediawiki default-na henteu mintonkeun suntingan bot di halaman parobahan panganyarna sangkan para pemantau bisa berkonsentrasi mariksa suntingan-suntingan ti pamaké-pamaké dawam séjénna. Hal ieu kapaké dina kaayaan kawas dina Wikipedia basa Inggris anu mibanda rébuan suntingan unggal poéna. Ku jalan disumputkeunana éditan bot, mangka baris ngagancangkeun pamariksaan éditan pamaké. Éditan bot bisa ogé dipucunghulkeun ku cara nambahan hidebots=0 dina url-na.

Paménta status botÉdit

Tos janten BotÉdit

Mangga tingal Log status bot jeung arsip paménta nu geus disatujuan.

Ménta status bot (Making a request)Édit

Bagéan ieu tempat ménta status bot ti komunitas. Ieu mangrupa prosédur standar nu disaratkeun ti meta. Ditulis ogé dina basa Inggris supaya bisa dibaca ku steward.

Put your request for bot status here
Run your bot for a couple of days before requesting bot status
Inactive bots will be revoked
Use the template below

===== botname =====
Responsible owner: ownername (bot owner username on main Wikipedia)
Bot functions:
Alréady used with bot status on:

Your signature

Keur birokrat: digunakeun keur ngesét pamaké jadi bot.


CommonsDelinkerÉdit
  • Responsible owner: m:User:CommonsDelinker
  • Bot functions: interwiki linking
  • Alréady used with bot status on: all local wikis

--kandar 13:16, 28 April 2008 (UTC)

Satuju (Agree)Édit
  •   Satuju -- kontribusi >100; Oktober masih aktif ngupdate --Tedi (sawala) 01:38, 19 Oktober 2008 (UTC)
Teu satuju (Disagree)Édit
AlexbotÉdit
  • Responsible owner: Alexsh
  • Bot functions:Interwiki
  • Alréady used with bot status on:[1] 145 wikipedias, 9 wikinews...etc

--Alexsh 05:30, 28 Juni 2008 (UTC)

Satuju (Agree)Édit
Teu satuju (Disagree)Édit
  •   Teu satuju -- kontribusi <100, terahir update Agustus (contribution less than 100, Sept, Oct have no contribution)--Tedi (sawala) 01:41, 19 Oktober 2008 (UTC)
WikiDreamer BotÉdit
  • Operator: WikiDreamer
  • Automatic or Manually Assisted: Automatic
  • Programming Language(s): Python (Pywikipedia framework)
  • Function Summary: Interwiki from French Wikipedia
  • Alréady has a bot flag in: 60 wikipedia, more details here

Thanks! --WikiDreamer 15:22, 13 Juli 2008 (UTC)

Satuju (Agree)Édit
Teu satuju (Disagree)Édit
  •   Teu satuju -- less contribution (<100), last edit: July --Tedi (sawala) 01:43, 19 Oktober 2008 (UTC)
Luckas-botÉdit
  • Operator: Luckas Blade
  • Automatic or Manually Assisted: Automatic
  • Programming Language(s): Python (Pywikipedia framework)
  • Function Summary: Interwiki
  • Alréady has a bot flag in: 43 wikis

Thanks! --Luckas Blade (sawala) 21:14, 18 Agustus 2008 (UTC)

Satuju (Agree)Édit
Teu satuju (Disagree)Édit
  •   Teu satuju -- no contribution except user page --Tedi (sawala) 01:45, 19 Oktober 2008 (UTC)
AlbambotÉdit

Thank you! --Albambot (sawala) 05:58, 5 Oktober 2008 (UTC)

Satuju (Agree)Édit
Teu satuju (Disagree)Édit
  •   Teu satuju - nott agree yet, less contribution --Tedi (sawala) 08:37, 23 Nopémber 2009 (UTC)
CarsracBotÉdit
  • Responsible owner: ?
  • Bot functions: interwiki links?
  • Requested by kandar (sawala) 15:39, 7 April 2009 (UTC)
Satuju (Agree)Édit
Teu satuju (Disagree)Édit
TjBotÉdit

Responsible owner: Tjmoel Bot functions: interwiki Alréady used with bot status on: id Tjmoel (sawala) 06:55, 19 Nopémber 2009 (UTC)

Satuju (Agree)Édit
  •   Satuju bot nu mantuan keur interwiki, entong nu séjén. --° kang iwan ° 05:48, 29 Nopémber 2010 (UTC)
Teu satuju (Disagree)Édit
  •   Teu satuju -- belum setuju. kalau kontribusi sudah lebih dari 100, baru setuju --Tedi (sawala) 08:35, 23 Nopémber 2009 (UTC)
Jumlah suntingan sudah lebih dari 100. Salam — Tjmoel   bicara 17:48, 27 Nopémber 2010 (UTC)
MjbmrbotÉdit
  • Responsible owner: Mjbmr (bot owner username on main Wikipedia)
  • Bot functions: Interwiki
  • Alréady used with bot status on: Pléase See Here
  • Automatic or Manually Assisted: Automatic
  • Programming Language(s): Python (Pywikipedia framework)

Thank you in advance —  Mjbmr Talk 13:57, 9 Désémber 2010 (UTC)

Done. --Mav (sawala) 02:46, 22 Désémber 2010 (UTC)
Satuju (Agree)Édit
Teu satuju (Disagree)Édit
Ripchip BotÉdit

Thanks in advance. Béria Lima msg 20:05, 16 Maret 2011 (UTC)

Done. Jafeluv (sawala) 13:17, 19 Maret 2011 (UTC)
Satuju (Agree)Édit
Teu satuju (Disagree)Édit
HiW-BotÉdit
  • Operator : Hedwig in Washington
  • Automatic or Manually Assisted : automatic
  • Programming Language(s) : Python (pywikipedia), daily update
  • Function Summary : Interwiki, Internationalization by removing chaos in Babel-Category so it can be used properly and éasy. Double redirects will be added shortly
  • Alréady has a bot flag (Y/N) : Yes: 31 Wikis so far, others pending. see here
  • Function Details : just using the standard interwiki.py; paraméters: -auto -all - log -catr

I humbly request bot status on this wiki in order to update Interwiki, and improve Internationalization by removing chaos in Babel so it can be used properly and éasy by everyone.

Thank you for consideration! --Hedwig in Washington (sawala) 04:28, 16 Séptémber 2011 (UTC)

Done. --kandar (sawala) 4 Juni 2012 12.49 (UTC)
BotrieÉdit

I request for a bot status for Botrie

  • Bot : - Botrie
  • Responsible owner: (bot owner username on main Wikipedia)
  • Bot functions: interwiki, cosmetic changes, welcome
  • Alréady used with bot status on: id, jv, map-bms, bjn SUL meta

Riemogerz (sawala) 29 Méi 2012 16.27 (UTC)

IlhambotÉdit

I'm asking for bot status on this account.

ilhamkang (sawala) 23 Méi 2016 13.40 (UTC)

Uchup19botÉdit

I ask a bot status for this account.

  • Bot:Uchup19bot
  • Responsible owner: Uchup19
  • Bot functions: créate stub article, (créate stub article).

Uchup19 (SAB17)  26 April 2017 04.30 (UTC)

  Done --kumincir (sawala) 26 April 2017 04.34 (UTC)