Spéktrum sumebar: Béda antarrépisi

25 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
(Kaca anyar: '''Spéktrum sumebar''' (Basa Inggris: ''spread spectrum'') nyaéta hiji padika komunikasi di mana kabéh sinyal komunikasi disebar di sakumna spéktrum frékuénsi anu sadia. Ru...)
 
m (bot Nambih: id:Spektrum tersebar)
[[es:Espectro ensanchado]]
[[fr:Étalement de spectre]]
[[id:Spektrum tersebar]]
[[it:Spread spectrum]]
[[ja:スペクトラム拡散]]
1.663

éditan