Béda révisi "Transformasi Fourier"

2 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
←Ngabatalkeun révisi 134181 ku Hadiyana (Obrolan)
(←Ngabatalkeun révisi 134181 ku Hadiyana (Obrolan))
Lamun x(t) mangrupakeun hiji sinyal non-periodik. Mangka transformasi Fourier x(t), anu dilambangkeun ku <math>\mathcal{F}</math>, didefinisikeun ku
 
:<math>X(\omega) = \mathcal {F}\{[x(t)\]\} = \int \limits _{-\infty}^{\infty} x(t)\ e^{-j \omega t}\,dt </math>
 
==Catetan==
3.120

éditan