Béda révisi "Transformasi Fourier"

15 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
Kabalikan transformasi Fourier <math> X(\omega)</math> dilambangkeun ku <math> \mathcal {F^'} </math> sarta didéfiniskieun kieu:
 
:<math>x(t) = \frac{1}{2\pi} \int_{-\infty}^{\infty} X(\omega)\ e^{i 2 \pi \omega t}\,d\omega,</math> &nbsp; pikeun tiap angka ril ''t''.
 
 
3.120

éditan