Béda révisi "Transformasi Fourier"

2 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
m
Kabalikan transformasi Fourier <math> X(\omega)</math> dilambangkeun ku <math> \mathcal {F^'} </math> sarta didéfiniskieun kieu:
 
:<math>x(t) = \mathcal {F}^'\{X(\omega)\} = \frac{1}{2\pi} \int_{-\infty}^{\infty} X(\omega)\ e^{j \omega t}\,d\omega,</math> &nbsp; pikeun tiap angka ril ''t''.
 
dimana <math> x(t) jeung X(\omega)</math> disebut pasangan transformasi Fourier.
3.120

éditan