Béda révisi "Obrolan pamaké:SilvonenBot"

Taya parobahan ukuran ,  12 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
|}
 
<div style="border:2px solid #f3e4f2; background-color:#ffffffddcef2; font-size:95%; margin-bottom : 1em; padding: 5px;">'''Bagéa, Lur!''' [[Wikipédia:Wilujeng sumping|Wilujeng sumping]] di komunitas '''[[Wikipédia]]''', hususna Wikipédia édisi [[Basa Sunda]].
Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca [[Pamaké:{{PAGENAME}}|pamaké {{PAGENAME}}]] ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.