Panganggé ieu nuju sibuk Surat Mangga serat pesen Anjeun di dieu
Arsip Arsip:

Januari 2008 - Desember 2008

Januari 2009 - Desember 2009

Januari 2010 - Desember 2010

Januari 2011 - Desember 2011

Januari 2012 - Desember 2012

welcome noticeÉdit

Halo Mikhailov Kusserow~suwiki, dalam bahasa Sunda, Selamat datang adalah Wilujeng sumping, sedangkan untuk memberikan pesan atau ringkasan bisa anda tuliskan "pangbagéa", sekalilagi Wilujeng sumping, dan selamat berkarya di wikipedia ini.--° kang iwan ° 18:13, 22 Agustus 2008 (UTC)

Sorry i did't understand a wordÉdit

not a meter. could you translate it? I recieved this Email:

Sadérék Matthias Süßen,

Kaca Obrolan pamaké:Matthias Süßen na Wikipedia geus geus dijieun tanggal 05:19, 1 Oktober 2008 ku Mikhailov Kusserow. Mangga tingal http://su.wikipedia.org/wiki/Obrolan pamaké:Matthias Süßen_RAWURL pikeun vérsi kiwari.

Kaca ieu anyar.

Ringkesan éditor: Pangbagéa

Kontak éditor: surat http://su.wikipedia.org/w/index.php?title=Husus:Emailuser&target=Mikhailov Kusserow_RAWURL wiki http://su.wikipedia.org/wiki/Pamak%C3%A9:Mikhailov Kusserow_RAWURL

Mun anjeun teu sindang deui ka ieu kaca, parobahan salajengna moal diémbarkeun. Anjeun bisa ogé nyetél deui umbul-umbul pikeun sadaya kaca nu aya na daptar awaseun anjeun.

           Sistim émbaran Wikipedia pikeun anjeun

-- Pikeun ngarobah setélan dabtar awaseun anjeun, sindang ka http://su.wikipedia.org/w/index.php?title=Husus:Watchlist&edit=yes

Asupan jeung bantuan salajengna: http://su.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Pitulung

Hugs mat

Your account will be renamedÉdit

20 Maret 2015 08.22 (UTC)

Geus gantiÉdit

19 April 2015 11.54 (UTC)