Béda révisi "1796"

13 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1796; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: arz:1796)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1796; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1796''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:1796 እ.ኤ.አ.]]
[[an:1796]]
[[ar:ملحق:1796]]
[[arz:1796]]
[[ast:1796]]
17.462

éditan