Béda révisi "Obrolan pamaké:DiN"

189 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
 
Regards -- [[en:User:Jose77|Jose77]], 02:58 Jumaah 7 April 2006 (UTC)
 
==[[Mang Koko]]==
Kang, parantos dilereskeun. Tapi [[Indihiang, Tasikmalaya|Kacamatan Indihiang]]-na, nembe mangrupi kaca pondok. --[[Pamaké:Mssetiadi|tedi]] 23:37, 28 Agustus 2006 (UTC)
23.351

éditan