Katerangan Babel Pamaké
id-N Pengguna ini merupakan penutur asli bahasa Indonesia.
su-N Pamaké ieu tulen bisa basa Sunda .
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
ar-1 هذا المستخدم لديه معرفة أساسية بالعربية.
da-1 Denne bruger har grundlæggende kendskab til dansk.
es-1 Esta persona tiene un conocimiento básico del español.
jv-1 Naraguna iki duwé kawruh dhasar bab basa Jawa.
ko-1 이 사용자는 한국어조금 할 수 있습니다.
jv-x-bms-1 Panganggo kiye duwé kawruh dhasar basa Banyumasan.
ms-1 Pengguna ini memiliki kemahiran asas dalam bahasa Melayu.
no-1 Denne brukeren har grunnleggende kjennskap til norsk (bokmål).
sv-1 Den här användaren har grundläggande kunskaper i svenska.
tr-1 Bu kullanıcı temel düzeyde Türkçe bilir.
bug-0 Édé papaké dé na iseng basa Ugi
de-0 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch nicht (oder versteht es nur mit beträchtlichen Schwierigkeiten).
fi-0 Tämä käyttäjä osaa hyvin vähän tai ei lainkaan suomea.
fr-0 Cet utilisateur n’a aucune connaissance en français (ou le comprend avec de grandes difficultés).
ia-0 Iste usator ha nulle cognoscentia de interlingua (o lo comprende con difficultate considerabile).
nl-0 Deze gebruiker heeft geen kennis van het Nederlands (of begrijpt het met grote moeite).
pl-0 Ten użytkownik nie rozumie języka polskiego (albo ma z nim olbrzymie trudności).
Pamaké dumasar basana
Tedi
Wikipédia
Pamaké ieu Kuncén di Wikipédia Sunda.
Katerangan lian
Gumelar 20 Juli, 1976
Sumedang, Jawa Kulon
Wilujeng sumping
   

Tumbu luar

édit

Wikipédia

édit

Arah lumaku

édit

Anu hoyong ditarabas ku kuring di Wikipedia, lamun seug panjang umur jeung panjang kahayang (kumargi ngedit teh kadang bosen, ngacak wae ah ngadamelna, nu penting berkarya sanes?) :)

Artikel

édit
  •   Désa, minimal di Jawa Barat, minimal taratas
  •   Kacamatan, minimal di Jawa Barat, minimal taratas
  •   Kabupatén jeung Kota di Indonésia, minimal di Jawa Barat, taratas
  •   Propinsi di Indonésia
  •   Nagara di dunya, minimal Asia Tenggara, sukur-sukur sa-Asia jeung sadunya
  •   Wewengkon di dunya, minimal di Asia

Wikipedia

édit

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 13 Juli 2024 13.07. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

  •   Parobahan ahir

14 Juli 2024

13 Juli 2024

12 Juli 2024

11 Juli 2024

9 Juli 2024

  • 11.549 Juli 2024 11.54Gudang (juj | édit) ‎[2.636 bait]Zulf (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Gudang''' nyaeta hiji wangunan anu dipaké pikeun nyimpen barang-barang atawa bahan-bahan. Biasana gudang dipaké ku pausahaan, pabrik, atawa pedagang pikeun nyimpen barang sateuacan dijual atawa diangkut ka tempat séjén. jmpl|213x213px|Saurang jelema ekeur di gudang barang ===Fungsi Gudang=== '''Nyimpen Barang''': Fungsi utama gudang nyaéta pikeun nyimpen barang supaya henteu rusak, kadaharan henteu busuk, atawa bahan-baha...) Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP Suntingan seluler lanjutan

8 Juli 2024

6 Juli 2024

5 Juli 2024

  • 15.095 Juli 2024 15.09ISO 639-1 (juj | édit) ‎[5.465 bait]Dinototosugiarto (obrolan | kontribusi) (Kénging Narjamahkeun)
  • 11.105 Juli 2024 11.10Bibliotherapy (juj | édit) ‎[5.496 bait]Nebospam (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar Bibliotherapy (ogé disebut terapi buku, terapi maca, terapi puisi atawa storytelling terapi) nyaéta terapi seni kreatif nu ngalibatkeun storytelling atawa maca téks husus. Éta ngagunakeun hubungan individu kana eusi buku sareng puisi sareng kecap-kecap tinulis sanés salaku terapi. Bibliotherapy sabagian tumpang tindih jeung, sarta mindeng digabungkeun jeung, terapi nulis. Béda tina terapi seni kréatif nyaéta [https://www.farukcesur.com.tr/bibliyoterapi/ bibliotera...) Tag: Édit visual

29 Juni 2024

28 Juni 2024

19 Juni 2024

  • 12.0519 Juni 2024 12.05Sajarah Finlandia (juj | édit) ‎[10.197 bait]Hasnanf (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar Para pamaké basa Proto-Finlandia nepi di Finlandia dina wanci praaksara mangrébu-rébu taun ka tukang.<ref>{{Cite book|title=Upheaval|last=Diamond|first=Jared|publisher=Kepustakaan Populer Gramedia|year=2022|isbn=9786024818494|location=Jakarta|pages=55-96}}</ref>) Tag: Édit visual

16 Juni 2024

  • 17.5116 Juni 2024 17.51Ganyong (juj | édit) ‎[3.236 bait]Zulf (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{Taxobox | color = lightgreen | name = Ganyong | image = Ganyong_(cheche).jpg | regnum = Plantae | unranked_subregnum = Tracheophyta | unranked_divisio = Angiospermae | unranked_classis = Monokotil | unranked_ordo = Komelinid | ordo = Zingiberales | familia = Cannaceae | genus = ''Canna'' | species = '''''C. discolor''''' | binomial = ''Canna discolor'' | bino...) Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP Suntingan seluler lanjutan
  • 14.0416 Juni 2024 14.04Cangkéng (juj | édit) ‎[1.062 bait]Zulf (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Cangkéng''' nyaéta bagian awak manusa anu perenahna di antara beuteung jeung panggul. Mangrupakeun bagian pangsempitna di awak dina jalma-jalma anu proporsional. Garis cangkéng nuduhkeun garis horizontal dimana garis cangkéng éta anu pangsempitna, atawa kana penampilan umum cangkéng. Jalma-jalma anu ngalakonan diet mindeng disebut nyobian "ngaropéa" garis pingpingna. Ukuran cangkéng atawa jéngel cangkéng hiji jalma nandakeun kegendutan hi...) Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP Suntingan seluler lanjutan

Subfolder-subfolder

édit

Subfolder citakan

édit
No Input Output Kab Kac Des Kal
Cit Con Cit Con Cit Con Cit Con
1 desa_dap desa_dap_c
2 desa_tar desa_tar_c
3 desa_tar_10 desa_tar_10_c
4 kal_dap kal_dap_c
5 kal_tar kal_tar_c
6 kac_dap kac_dap_c
7 kac_tar kac_tar_c
8 Kotretan Kotretan
9 Citakan Picitakaneun

Subfolder proyek

édit

Citakan nu kudu diawaskeun

édit

Taratas

édit

Keur lumangsung

édit

Wanci

édit

Nu nuju sareng nu kedah digarap

édit