Béda révisi "1615"

13 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1615; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: bcl:1615, war:1615)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1615; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1615''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[an:1615]]
[[ang:1615]]
[[ar:ملحق:1615]]
[[ast:1615]]
[[az:1615]]
17.429

éditan