Béda révisi "1668"

13 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1668; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:1668)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1668; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1668''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:1668 እ.ኤ.አ.]]
[[an:1668]]
[[ar:ملحق:1668]]
[[arz:1668]]
[[ast:1668]]
17.435

éditan