Béda révisi "1667"

13 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:1667; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: war:1667)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:1667; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1667''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[am:1667 እ.ኤ.አ.]]
[[an:1667]]
[[ar:ملحق:1667]]
[[ast:1667]]
[[az:1667]]
17.475

éditan