Béda révisi "6 Oktober"

37 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Nambih: gu:ઓક્ટોબર ૬; kosmetik perubahan
m (bot Ngarobih: mhr:6 Шыжа)
m (bot Nambih: gu:ઓક્ટોબર ૬; kosmetik perubahan)
'''6 Oktober''' nyaéta poé ka-279 dina sataun <!--(ka-309 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 57 poé.-->
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
* [[1960]] - [[Yves Leterme]]. Sénator, manten Minister-President Flanders sarta Flemish Minister Tatanén jeung Kalaukan [[Belgia]]
== Poé peré ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{months}}
[[gd:6 an Damhair]]
[[gl:6 de outubro]]
[[gu:ઓક્ટોબર ૬]]
[[gv:6 Jerrey Fouyir]]
[[he:6 באוקטובר]]
17.438

éditan