Béda révisi "Paul"

38 bita dipupus ,  12 tahun yang lalu
m
Malikkeun éditan 70.45.20.105, diganti deui ka vérsi ahir ku TXiKiBoT
m (Malikkeun éditan 70.45.20.105, diganti deui ka vérsi ahir ku TXiKiBoT)
[[zh-min-nan:Nâ-sek]]
[[zh-yue:藍]]
 
I LOVE ALEJANDRO FIGUEROA :)
-CAROL
23.354

éditan