Béda révisi "Obrolan pamaké:DiN"

260 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
m
Re:Kodepos
m
m (Re:Kodepos)
Nuhun Kang Dian kana usulna. Saé ogé kitu Kang. Punten waé, upami kacamatan tadina ngadamelna ngarujuk ka Wikipédia Indonésia nu mana kacamatan téh dugikeun ka tingkat Indonésia. Dupi kalurahan mah, héhé, da kopi paste téa ngadamelna. Cik atuh urang téang deui nu tos kadamelna nya. Nyuhunkeun bantosannana (ka sadayana yeuh) kanggo ngaleres-lereskeun deui kategorina. --[[Pamaké:Mssetiadi|tedi]] 09:05, 15 Séptémber 2006 (UTC)
: Kang, dina padungdengan wae nya --[[Pamaké:Mssetiadi|tedi]] 10:46, 15 Séptémber 2006 (UTC)
 
== Re:Kodepos ==
 
teu acan ngartos maksadna, nyalin kamana? -- <font color="2B7A2B">[[Pamaké:Irwangatot|° kang iwan °]]</font> <sup><font size="4">[[User talk:Irwangatot|<span class="Unicode">&#9997;</span>]]</font></sup> 01:46, 20 Séptémber 2006 (UTC)
12.294

éditan