Naval Scene

Geus aub 31 Méi 2008
384 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Nyieun kaca anyar {{userboxtop|Kotak pamaké}} {{user id}} {{user en-4}} {{user jv-2}} {{user su-1}} {{userboxbottom}})
 
m
{{user su-1}}
{{userboxbottom}}
 
Hello!
 
Kuring nyaéta saurang Wikipediawan Indonésia. Kuring teh di dieu utamana pikeun mencipta link interwiki antara Wikipedia Basa Sunda sarta Basa Indonésia. Sila tempo laman kuring di [http://id.wikipedia.org/wiki/User:Naval_Scene Wikipedia Basa Indonésia].
 
Hatur nuhun...:)
 
== Pakakas bantu ==
* [http://tarjamah.sabilulungan.org/teks.php Mesin Panarjamah Sabilulungan]
894

éditan