Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Naval Scene ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi 05:37, 3 Juni 2008 (UTC)


Nuhun pisanÉdit

Nuhun pisan tos ngersakeun ilubiung di su... :P --kandar (sawala) 06:01, 15 Juni 2010 (UTC)

Sami, hatur nuhun pisan kana kasumpingan kalih editanana --Tedi (sawala) 05:41, 26 Juli 2010 (UTC)

Sip, nu penting mah nalika rada jarang aya nu ngalongok ka ieu Wikipedia, sim kuring, Kang Kandar oge panginten, reugreug da geuningan aya keneh nu ngalebetan. Mudah-mudahan tiasa manjang nya. Thararengkiyu --Tedi (sawala) 00:13, 27 Juli 2010 (UTC)

Re: HapusÉdit

Atos rengse yeuh ngahapusan artikel bututna. Nuhun kana informasina. Keep monitoring and editing yach. --Tedi (sawala) 02:22, 25 Séptémber 2010 (UTC)

Re : NanyaÉdit

Nuhun kana patarosanana. Sateuacan aya patarosan ti Kang NS, emutan simkuring mah sadayana oge maksadna mah sami wae. Tapi numutkeun sababaraha sumber, aya penjelasan kieu:

  • Danau dalam bahasa Sunda:
    • Dano : hamparan air
    • Situ : danau pegunungan yang terbentuk secara alami
    • Talaga : hamparan air yang besar atau danau kawah

Tapi sapanjang pengamatan saya, penggunaannya bisa saling menggantikan. Tau deh ya kalo ada referensi yang lebih valid --Tedi (sawala) 12:57, 21 Nopémber 2010 (UTC)

Please, could you translate en:Podolsk into Basa Sunda? Naturally if you have available time!Édit

Good day to you! Could you, please, translate into Basa Sunda the article, containing two-three sentences, about this city in Russia? I’d like to thank you in advance :)--Переход Артур (sawala) 10:52, 15 Pébruari 2011 (UTC)

Opat JawaraÉdit

Bung Naval Scene, Opat Jawara kapan mulainya? Di jv, Papat Limpad udah mulai. Maaf saya ga bisa berbahasa Sunda (artikel yang saya buat pake ini hehehe *garuk-garuk kepala*) Redyka sawala 10:49, 21 April 2011 (UTC)

O, begitu. Kalau masalah penyelenggaraannya saya rasa masih ada yang lebih pantas daripada saya, termasuk Anda. Saya saja tidak bisa berbahasa Sunda, masak mau ngurusin yang kayak begitu. Redyka sawala 13:13, 21 April 2011 (UTC)

Kumaha damang?Édit

Kang Naval, kumaha damang?
Manawi kersa, urang haneutan deui Wikipedia Basa Sunda. Katawisna mah ayeuna tos rada menyat deui. Mung tangtos peryogi didukung ku wikipediawan sapertos Akang. Diantos pisan nya, Kang. Nuhun. --ilhamkang (sawala) 3 Juli 2015 08.17 (UTC)