Naval Scene

Geus aub 31 Méi 2008
8 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
Hello!
 
Kuring nyaéta saurang Wikipediawan Indonésia. Kuring teh di dieu utamana pikeun mencipta link interwiki antara Wikipedia Basa Sunda sarta Basa Indonésia. Ménta hampura kuring téh ngan paham saeutik waé ka basa Sunda. Sila tempo laman kuring di [http://id.wikipedia.org/wiki/User:Naval_Scene Wikipedia Basa Indonésia].
 
Hatur nuhun...:)
894

éditan