Béda révisi "392 SM"

26 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Nambih: sw:392 KK; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: hy:Մ. թ. ա. 392)
m (bot Nambih: sw:392 KK; kosmetik perubahan)
'''392 SM''' nyaéta taun ka-392 [[Saméméh Maséhi]] dina [[Kalénder Gregorian]].
 
== Kajadian ==
 
 
== Nu babar ==
 
 
== Nu pupus ==
 
 
== Rujukan ==
<references/>
 
== Tempo ogé ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{kalender-pondok}}
[[sr:392. п. н. е.]]
[[sv:392 f.Kr.]]
[[sw:392 KK]]
[[th:พ.ศ. 152]]
[[uk:392 до н. е.]]
17.474

éditan