Béda révisi "Gain"

2.756 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
m
taratas Artikel nu sadaya basa Wikipedia kedah gaduh#Elektronika rengse, kantun narjamahkeun
m (taratas Artikel nu sadaya basa Wikipedia kedah gaduh#Elektronika rengse, kantun narjamahkeun)
(taya bédana)
23.351

éditan