Sangray: Béda antarrépisi

11 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
{{pondok}}
(Nyieun kaca anyar '''Sangray''' salasahiji cara ngolah dahareun urang Sunda, ngagoréng teu maké minyak. Dahareun diasupkeun kana katél ditagogkeun luhureun hawu atawa kompor. Dik...)
 
m ({{pondok}})
'''Sangray''' salasahiji cara ngolah dahareun urang [[Sunda]], ngagoréng teu maké minyak. Dahareun diasupkeun kana [[katél]] ditagogkeun luhureun [[hawu]] atawa [[kompor]]. Dikurah-koréh maké [[cocolék]] sangkan asakna rata. Anu biasa disangray nyaéta kakacangan saperti [[suuk]], [[jaat]], [[roay]]; asin teri, jeung lianna.
 
{{pondok}}
[[Kategori:Téknologi]]
12.294

éditan