Béda révisi "Tony Tony Chopper"

1.772 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (r2.7.1) (bot Nambih: id:Tony Tony Chopper)
[[Gambar:Rooph.jpg|thumb|200px|right|Chopper]]
'''Tony Tony Chopper''' nya éta salah sahiji karakter fiksi dina [[Anime]] jeung [[Manga]] [[One Piece]].<ref name="Chopper">[http://id.wikipedia.org/wiki/Tony_Tony_Chopper Chopper]</ref> Chopper nya éta [[Dokter]] dina kelompok [[Bajak Laut Topi Jerami]], ogé anggota ka-6 dina éta kelompok.<ref name="Chopper"/>
==Biograpi==
Chopper nya éta sakadang [[Rusa Kutub]] aneh anu irungna biru.<ref name="Chopper"/> Manéhna di asingkeun ku rusa kutub séjén kulantaran kaanehannana, nepi ka hiji poé manéhna ngadahar [[Buah Setan]] tipe [[Zoan]] nya éta buah "Hito Hito".<ref name="Chopper"/> Sabada ngadahar éta buah, manéhna jadi bisa ngomong, jeung mikir jiga jelma, nu ahirna Chopper dipiceun ku kolotna.<ref name="Chopper"/>
 
Kusabab dipiceun ku kelompokna, tuluy Chopper indit ka desa dina wujud jiga jelma, kulantaran wujudna can sampurna manéhna diusir deui ku warga kusabab wujudna jiga monster.<ref name="Chopper"/> Nalika tatu, Chopper di tulungan ku [[Dokter Hiluluk]], dokter gadungan anu teu di pikaresep ku warga, padahal niat na mah hayang nulungan warga.<ref name="Chopper"/> Tuluy Chopper di pulung ku Hiluluk, tidieu Chopper meunang rasa kanyaah ti batur, Hiluluk nganggap Chopper jiga anakna sorangan tuluy di berengaran '''Copper''', kusabab tandukna bisa meulah tangkal (Chop).<ref name="Chopper"/>
 
Sabada maotna Dokter Hiluluk, Chopper di asuh ku [[Dokter Kureha]].<ref name="Chopper"/> Didinya Chopper di ajarkeun [[Élmu Kedokteran]] ku Kureha.<ref name="Chopper"/> Hiji poé Chopper nyieun hiji obat anu teu kahaja ka dahar ku manéhna, tuluy wujud manéhna robah teu puguh rupana, ieu kajadian téh cikal bakalna "Rumble Ball" anu di paké Chopper pikeun gelut jeung musuhna.<ref name="Chopper"/>
==Galeri==
<galery>
Gambar:Tranformasi.jpg|<center>Chopper Heavy Point transformasi
Gambar:Walk Point.png|<center>Chopper Walk Point transformasi
Gambar:Chopper-transformation.jpg|<center>Chopper Guard Point transformasi
==Rujukan==
{{reflist}}
484

éditan