Nepangkeun, Wasta sim kuring Thaifur, pamilon Sundapedia 2011, pasanggiri nulis dina Wikipedia basa Sunda.

Logo pasanggiri nulis Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011" Pamilon pasanggiri nulis dina Wikipédia Sunda "Sundapédia 2011"
Banrstar-SU.png Sundapédia 2011
"Béntang Sundapédia 2011" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina pasanggiri nulis "Sundapédia 2011" dina Wikipédia basa Sunda. {{{1}}}