Béda révisi "Kahitna"

1 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Anggota Kahitna nya éta [[Yovie Widianto]] ([[piano]], [[keyboard]]), [[Mario Ginanjar]] ([[vokalis]]), [[Hedi Yunus]] ([[vokalis]]), [[Carlo Saba]] ([[vokalis]]), [[Dody Isnaini]] ([[bass]]), [[Harry Suhardiman]] ([[perkusi]]), [[D. Bambang Purwono]] ([[keyboard]]), [[Budiana Nugraha]] ([[drum]]) jeung [[Andrie Bayuaji]] ([[gitar]])<ref name="sumber1"></ref>. Lian ti anu geus disebutkeun aya ogé hiji deui anu pernah jadi anggota tapi tuntungna kaluar nya éta [[Ronny Waluya]]<ref name="sumber1"></ref>.
 
Sajarah ayana Kahitna dimimitian nalika taun [[1983]], [[Yovie Widianto]] nyieun band anu ngaranna [[Coops Rhythm Section]]<ref name="sumber1"></ref>.Lolobana anu jadi anggota band éta jadi [[Indonesia 6]], [[Ruth Sahanaya]] jeung Kahitna<ref name="sumber1"></ref>. Kusabab ayana bébédaan ''idealisme'', [[Yovie Widianto]] tungtungna ngundurkeun diri tina grup [[Coops Rhythm Section]] anu satuluyna nyieun grup ''KAHITNA''<ref name="sumber1"></ref>. Nalika mimiti ayana [[vokalis]] Kahitna nya éta [[TriTrie Utami]] anu kiwari nyanyi sorangan<ref name="sumber1"></ref>.Tapi dina kamekaranana Kahitna ngalaman gunta-ganti anggota nepi ka jiga ayeuna nya éta [[Yovie Widianto]] ([[piano]], [[keyboard]]),[[Mario Ginanjar]] ([[vokalis]]),[[Hedi Yunus]] ([[vokalis]]),[[Carlo Saba]] ([[vokalis]]),[[Dody Isnaini]] ([[bass]]),[[Harry Suhardiman]] ([[perkusi]]),[[D. Bambang Purwono]] ([[keyboard]]),[[Budiana Nugraha]] ([[drum]]),[[Andrie Bayuaji ]]([[gitar]]<ref name="sumber2">[http://erydjava.com/kahitna-biografi KAHITNA Biografi](diakses 4 Desmber 2011)</ref><ref name="sumber1"></ref>.
 
Dina musikna Kahitna loba ngaluarkeun lau anu temana cinta bari ngadumaniskeun unsure-unsur [[jazz]], [[pop]], [[fusion]], [[latin]] malah [[étnik]]<ref name="sumber1"></ref>. Album anu pernah dirilis di antarana nya èta, Cerita Cinta [[1994]], Cantik [[1996]], Sampai Nanti [[1998]], Permaisuriku [[2000]], The Best Of Kahitna (kompilasi,[[ 2002]]), Cinta Sudah Lewat [[2003]] jeung Soulmate [[2006]]<ref name="sumber1"></ref>.
1.031

éditan