Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké SU42Rita ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?


Wilujeng SumpingÉdit

Wilujeng sumping Teh Rita, mugi teras nyerat dina basa Sunda, sumanget! Kadé hilap, dinten énjing ngawitan pasanggiri Sundapédia 2011. Upami aya patarosan anu badé didugikeun, ulah asa-asa, pok baé wakca :D Wilujeng Tandang! --Aditia.Gunawan (sawala) 12:33, 18 Séptémber 2011 (UTC)

ReferensiÉdit

Kanggo referensi (tina buku), cobi anggo <ref name="Nami referensi"> Pangarang, Taun, ''Judul Buku''. Kota Terbit: Penerbit. ISBN (Pami aya) </ref> Engke pami bade ngagunakeun referensi buku nu sami, cekap ngagunakeun <ref name="Nami referensi"></ref> Wilujeng nyobian --Aditia.Gunawan (sawala) 13:39, 19 Séptémber 2011 (UTC)

Tok . .Édit

Tok, hoyong tumaros pami hoyong di enter kahandap editan urang teh kumaha carana?? hilap deui, maksudna teh hasil editan urang teh henteu kagigir trus tampilana, tapi kahandap, ai ningal conto mah tiasa gening tapi as ai ngedi nyoba2 sorangan teu bisa

Kanggo ngadamel baris anyar ketik </br>
Conto:
Budak leutik bisa ngapung
babaku ngapungna peuting

--Aditia.Gunawan (sawala) 12:35, 22 Séptémber 2011 (UTC)

ma eneÉdit

abi ge teu ngartos ma ene,,da basa eta nyobian sesah geuningan

Atur WaktuÉdit

Halo Rita,

Untuk menyamakan penganturan waktu kedalam Waktu Indonesia Barat, silakan mengatur waktunya dengan cara:

  1. Klik Préferénsi pada pojok kanan atas.
  2. Pilih Titimangsa jeung wanci
  3. Pada kolom Format Waktu, pilih Asia/Jakarta pada kolom Wewengkon wanci
  4. Klik Simpen Préferénsi.


Agar tidak ada perbedaan masalah absensi ya, Tetap semangat menyuntingnya. :D


Hatur nuhun.

 Hendra Coat of Indonesia.pngsawala 12:53, 22 Séptémber 2011 (UTC)

Ganas MaduÉdit

Kumaha pami awalna langsung netelakeun perkawis Ganas madu. Kalimah awalna "Ganas madu nyaeta ..." --Aditia.Gunawan (sawala) 15:35, 22 Séptémber 2011 (UTC)

NgarondaÉdit

Téh Rita, ieu hasil panitén abdi kana kontribusi salira ti kaping 19 September - 2 Oktober 2011.

  • Salira tos 28 kali ngédit (kirang kénéh 72 deui) kanggo lolos dina jirangan kahiji (Waktosna dugi ka kaping 12 Oktober).
  • Absénsi copong genep kali nyaéta ping 21, 25, 27, 28, 26 Séptémber, sareng 2 Oktober.

Ayeuna wang bahas perkawis artikel

  • Artikel kaétang

Teu acan aya'

Catetan:
  • Réferénsina kirang kénéh, nembé aya dua. Tambihan deui minimal 3.
  • Gambarna teu acan aya nya? Cobi pilari di commons, atanapi poto nu pribadi
  • Interwikina teu acan aya, mangga didamel dipilari padananna dina basa séjén.
  • Kategori tiasa langkung ti hiji. Upami patali sareng Sunda tiasa ditambihan, upamina budaya Sunda, Adat Istiadat Sunda, jsté
  • Dilajeng
  • Réferénsi tos nyumponan sarat. Tapi tiasa ditambihan deui.
  • Gambar teu acan aya. Sanésna ganas madu seueur di caket UPI? :D
  • Interwiki sareng Katégori tos aya.
  • Eusi artikel upami tiasa dieuyeuban tur dijeroan deui.
  • Kadé hilap lebah ngagunakeun aksara kapital saatos titik.
Cindekna: Salira teu acan ngadamel artikel anu sampurna. Ku kituna, mangga lengkepan deui artikel anu tos dipidamel. Tetep sumanget, wilujeng neraskeun.


Sakitu wé heula
Salam --Aditia.Gunawan (sawala) 15:03, 2 Oktober 2011 (UTC)

Ngaronda Tahap 2 SundapédiaÉdit

Téh Rita, kasanggakeun hasil patroli abdi kana kontribusi salira ti kaping 13-31 Oktober 2011

  • Absénsi salira aya anu copong lima dinten, nyaéta kaping 13, 21, 27, 29, sareng 30 Oktober.
  • Artikel Sampurna
  1. Ganas Madu
  2. Gondang
  • Artikel taratas anu teu acan kaétang:
  1. Kesenian subang - Teu acan aya gambar sareng interwiki. Hapus citakan dipaké.
  2. Sisingaan - Réferensi kirang hiji. Hapus citakan dipaké.
  3. Téspong - Teu acan aya interwiki. Pilari padanan kecap dina basa Indonésiana nya :D
  4. Pohpohan - Teu acan aya interwiki.
  5. Tutunggulan - pondok teuing, teu acan aya interwiki deuih.
  6. Hihid - idem sareng Tutunggulan
  7. Iket - Teu acan aya interwiki
  8. Cukil - Meni irit, pondok teuing. 160 kecap téh kirang langkung tilu paragraf Néng. :D
  9. Aseupan - Pondok teuing
  10. Sééng - sami sareng aseupan, sabelas dua belas.
  11. Huap lingkung - pondok teuing sareng teu aya interwiki
  12. Sungkem - ngiringan ka huap lingkung wé.
  13. Kangkalung - Pondok teuing, padahal tiasa jiga suweng
  14. Ngeuyeuk seureuh - teu aya gambar sareng interwiki
  15. Endog asin - Artikel tos panjang, tapi rujukanana kirang, tambihan nyaaa :)
  16. Siwur - Pondok teuing
  • Artikel taratas anu diétang
  1. Lidah buaya - Hapus citakan dipaké
  2. Engkol - Hapus citakan dipaké
  3. Karédok - Siiip lah
  4. Loték - lengkeep.
  5. Baso - Tos saé, nanging langkung saé pami wangunna narasi, ulah dibéréndélkeun kitu.
  6. [[Musium - Saé, kirang narasina baé.
  7. Pabukon - Siiip déch
  8. Sawala - mantap, sip lah.
  9. Suweng - gambarna saé. Good JOB. :D

Cindekna salira tos ngadamel 9 artikel taratas nu tos kaétang, 16 artikel taratas nu teu acan diétang, sareng hiji artikel sampurna. Mangga dilengkepan deui. Wilujeng :D
Salam,
--Aditia.Gunawan (sawala) 31 Oktober 2011 13.00 (UTC)

Bobo yuk ahÉdit

Ich, , , formatna teu rapih gura, cik coba tingal di sawala kang hendra :D

SU21Fany (sawala)Fany

Atos, , ,Édit

Rita, , , artikel maen bola mah atos ku Ocha da pami teu lepat mah. Sok cobi taroskeun :)

SU21Fany (sawala) 17 Nopémber 2011 13.58 (UTC)

Tidak bolehÉdit

Halo Rita, pada artikel Tom Cruise tidak diperkenankan salin tempel dari situs lain (pada kasus ini salin tempel dari situs kapanlagi) karena hal ini merupakan pelanggaran hak cipta walaupun sudah dalam bahasa Sunda. Kata-kata harus direfrase. Juga tidak diperkenankan menggunakan HURUF BALOK BESAR. Semua huruf balok harus diulang sesuai dengan kaidah penggunaan huruf besar. Salam. Siska.Doviana (sawala)


OK maav y,,:-) g lagi-lagi,,kemarin sayanya lgi buru-buru aja jadi kurang tertibv biasanya jga g koiq,,y maav kemarin lagi sibuk penelitian.Rita Rahayu (sawala)