Béda révisi "Basa Prancis"

1 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.6.4) (bot Ngarobih: ilo:Pagsasao a Pransés
m (Malikkeun éditan 184.146.162.100, diganti deui ka vérsi ahir ku WikitanvirBot)
m (r2.6.4) (bot Ngarobih: ilo:Pagsasao a Pransés)
[[ia:Lingua francese]]
[[id:Bahasa Perancis]]
[[ilo:Pagsasao a FrancesPransés]]
[[io:Franciana linguo]]
[[is:Franska]]
45.637

éditan