Béda révisi "Kapuloan Laut Karang"

Taya parobahan ukuran ,  6 tahun yang lalu
m
Bot: Ngaganti Coral_Sea_Islands.gif ku Coral_Sea_Islands.png
m (Bot: Migrating 48 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q172216 (translate me))
m (Bot: Ngaganti Coral_Sea_Islands.gif ku Coral_Sea_Islands.png)
[[Image:Coral Sea IslandsCoral_Sea_Islands.gifpng|thumb|right|300px|Peta Kapuloan Laut Karang]]
[[Image:Wyspy Morza Koralowego.png|thumb|right|300px|Peta Téritori Kapuloan Laut Karang]]
'''Téritori Kapuloan Laut Karang''' ngawengku hiji grup kapuloan jeung karang leutik jeung kalobaannanateu didumukan di [[Laut Karang]], kalér-wétaneun [[Queensland]], [[Australia]]. Sahiji-hijina pulo nu didumukan nya éta [[Pulo Willis (Laut Karang)|Pulo Willis]].
1.657

éditan