Buka ménu utama
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké CommonsDelinker ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

° kang iwan ° 15:25, 24 Séptémber 2006 (UTC)


Balik deui ka kaca pamaké "CommonsDelinker".