Béda révisi "Ratu Jéongsun"

23 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
Mssetiadi mindahkeun kaca Ratu Jéongsun ka Ratu Jeongsun: e-na e pepet
(Mssetiadi mindahkeun kaca Ratu Jéongsun ka Ratu Jeongsun: e-na e pepet)
(taya bédana)
23.341

éditan